Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos középiskolai osztályban a lányok kb hány százalékának szőrös a puncija?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 13:53
1/24 anonim válasza:
Mi vagy te valami matektanár, 10 percen belül ez a második milyen arányban így meg úgy középiskolában kérdésed
2/24 anonim válasza:
91,5 % csupasz puni, 8,5 % szőrös.
3/24 anonim válasza:
Hányad évesek, milyen középsuli, melyik település? Ezek is befolyásolják, de amúgy ez az amiről senki sem vezet statisztikát - mert minek. Vagy dugod vagy csak ábrándozol róla recskázás közben.
4/24 anonim válasza:
Én csak akkor kezdtem szőrteleníteni ott, amikor már reális lehetőség volt, hogy szexeljek is, szóval 17-18 éves korom körül. Ez alapján el tudom képzelni, hogy relatíve sok a szőrös (mondjuk az egyetemista korosztályhoz képest).
5/24 anonim válasza:
Kb. valahány százaléknak szőrös, a többi meg szőrteleníti.
6/24 anonim válasza:
Ez szerintem nagyon változó. 1# Nem egy a kérdező, mert a másik kérdést én írtam ki. ( a faszméregetős).
Na szóval nagyon változó mert az én osztályomba pl. elég sok volt a ribi. akik már akkor éltek nemi életet mikor 9. osztályba kerültek, vagy előtte is akár. Nekik szerintem borotvált volt a pinájuk. De pl. szerintem egy nevesebb gimiben ahol normálisabb, később érő lányok vannak ott több a szőrös.
7/24 anonim válasza:
Jobb közelítő értéket kapnál, ha egy külön szavazást írnál ki erre, amiben a csak középsulis lányok válaszát várod. Pár troll persze szavazna ide-oda, de az arányok úgy is lejönnének minimum 30 válasz esetén (annyi kb egy osztály átlaglétszáma)
8/24 anonim válasza:
#7 egy osztálylétszám éppenséggel kijönne, de aligha lenne átlagos összetételű...
10/24 anonim válasza:
Mármint nem csak középsulisok szavaznának rá? Ez benne van a pakliban, de javarészt amúgy szerintem igen. Egy nő, ha nincs megszólítva egy témában, magától nem trollkodik általában bele, a pasik viszont igen, és jópáran csak viccből is csajként írnak, és jelölnek néha. Ezt nem lehet kiszűrni sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!