Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összevesztek valamin és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztek valamin és azután szexeltek, elmúlik az haragotok az aktus után?

Figyelt kérdés
Stresszoldó a szex tapasztaltad már?

2023. júl. 26. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Persze csak a fő gond nem oldódik meg...azzal foglalkozni kell majd különben éket ver és elkezdődik a távolodás...
2023. júl. 26. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Utána onnan folyatódik ahol abba maradt
2023. júl. 26. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
37 év alatt soha nem veszekedtem még egyetlen barátnőmmel sem.
2023. júl. 26. 11:20
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Jól látom, ami a 3-as válaszban foglaltakat illeti...?!

Létezik még a mai világban olyan férfi, aki el tudja fogadni, amit Szíve Hölgye tanácsol/javasol/indítványoz...?!

Ha az Ég - gondviselés gyanánt - hasonló tulajdonságokkal megáldott ÚRIEMBERT(!) küldene mellém, egy percig nem szomorkodnék!

2023. júl. 26. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Átmenetileg megoldja persze, de ha vége minden ugyanonnan folytatódik mint előtte. 🤷‍♀️
2023. júl. 26. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

#4 Annyira megnevettetél, hogy majdnem bepisiltem. 🤣

Mármint nem a mondanivalóddal, hanem azzal, ahogyan azt tálaltad.

2023. júl. 26. 11:34
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
4. Amit te keresel, az kint van az előszobában, úgyhivják papucs..vagy inkább mamusz..
2023. júl. 26. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

"Ha az Ég - gondviselés gyanánt - hasonló tulajdonságokkal megáldott ÚRIEMBERT(!) küldene mellém, egy percig nem szomorkodnék!"

#4 Nehogy már bekajáld... azért nem volt veszekedés 37 év alatt egyetlen barátnőjével sem, mert 37 év alatt egyetlen barátnője sem volt.

2023. júl. 26. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
A kérdésre visszatérve, én egyszerűen nem tudok úgy szexelni, hogy épp feszkó van köztünk.
2023. júl. 26. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Féltékenysegből állandóan óbégatott a csajom csapkodott odamentem nyugtatni rágalmaibol szidalmazas lett kezdett kirobbant a vita .Szikrázott a levegő pozitiv értelemben néha láttam hogy csillog a szeme vagy elnevetné magát ez a hormon a parfüme a gesztusai annyira izgi volt hogy felállt , ezt látta odajött rámarkolt nadragon át smaciztunk , harapta a nyakam levetkőztettem ..... Sosem tudtam rá haragudni mert amúgy is jo volt a szex , mindig könyörgött hogy álljak le mert elájul, sírt a végén . Az utójáték az volt hogy belémült csendben és lankadásig simogattam , ami nehez volt mert vaginatornával izgatott én meg tudom mozgatni pulzáltatni a cerkat .
2023. júl. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!