Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezek el hamar aktus alatt, hogyha alig érzek valamit?
Most volt egy lány akivel nagyon jól kijöttem, nekem romantikus érzéseim is kialakultak iránta, nem tudom hogy ez kölcsönös e… Nem randiztunk vagy ilyesmi, de háromszor le feküdtünk.
Mind háromszor hamar mentem el, 1-2 percel azután hogy betettem (gumiban), s bár orálisan kielégítettem, nem hiszem hogy mostmár lesz negyedik menet.
Az elején nagyon türelmes volt, de az utolsó alkalomnál már úgy éreztem hogy elfogyott a türelme.
Sajnos nem olyan volt egyik szituáció sem, hogy várjunk 15 percet és legyen második menet (meg őszintén szólva nem tudom hogy ment volna e).
Én 25 éves vagyok, Ő 23.
Igaz ez előtt több éve voltam utoljára nővel, de akkor az erekcióm is sokkal jobb volt, illetve az aktust is sokáig bírtam.
A szüzességem elvesztésénél sem mentem el hamar…
Ez a mostani lány nagyon jól orálozik, elképesztő a technikája. Az az érdekes, hogy ez őrületesen jó érzés, mégis bírom 10 percig is, meg szerintem tovább is bírnám.
Gumiban, aktus közben nem sokat szoktam érezni, ehhez az orálhoz képest nem sok stimuláció éri ilyenkor a péniszem, valamilyen oknál fogva mégis hamar elmegyek.
Miért lehet ez? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Hogy miért élvezel el hamar?
Annak számos oka lehet.
Az egyik, mint írta az #1-es kommentelő túl ráizgulsz a dologra és erős ingert vált ki belőled a közösülés.
Másik, a gumi szoros, vagy plusz izgalmat gerjeszt benned.
Az is leget a lány szűk és a szoros gumi.
Ha 25 éves vagy nem feltétlen prosztata, de lehet egy gyulladás is az ok, stb...
Lehet ne még sorolni mi lehet a hátérben...
Vannak trükkök, amik néha működnek.
Egy 25 éves férfi általában 20-30 perc alatt újra kékes ejakulálni, de merevedése akár folyamatos is lehet magömlés után.
Feltételezem a Te esetedben ernyedni kezd és nem marad merev, hiszen akkor nem lenne probléma a lány kielégítése.
Ha a túl izgatottság az ok, akkor közös szex előtt 1-2 órával elégítsd ki magad.
Ha a gumi szűk cseréld le.
Ha a gumi vált ki benned ilyen plusz érzést, akkor elégítsd ki magad többször abban, hátha csökken idővel a plusz inger.
Ha a lány szűk, izgasd addig, míg két ujjad bele nem fér egyben a hüvelyébe. Akár ki is elégítheted aktus előtt. De azzal vigyázz, mert lehet lassabban jut el a következőre. Célszerű folytatni az izgatást, míg ismét izgalomba jön rendesen.
Ráadásul, ha a nő nagyon kívánja "dugd már be", akkor neki sem kell sok idő a kielégülésig.
Nem vigasztal, de a nagy átlag ami a közösülést illeti 3-5 perc, a 10 már ritka. Átlagról beszélek és nem egyedi esetekről.
Más ok még. Lehet a lány nem elég nedves. Gumitól leget plusz síkosítót használni és az is, illetve a jó tág hüvely lassíthatja az ejakuláció idejét.
Tereld a gondolataidat tök unalmas más dolgokra. Pl.: Suli vizsgák, munkahely, vásárló lista, stb...
Ha van egy "gyengeséged", erősítsd meg más hogyan magadat.
Amennyiben nem bírod sokáig, hogy el ne elvezz, keres megoldásokat ellene.
A fentieket figyelembe véve, izgasd akár elégítsed ki egyszer, többször az igénye szerint.
Amikor Te szeretnél behatolni, előtte, akkor legyen megfelelő tágság és izgalmi állapot a lényeg.
A behatolás előtt a hüvelyt (ujjal, vibrátor) és akár a csiklót egyben stimuláld, de ne menjen el így.
Nagyon lassan és óvatosan a reakcióit figyeld, mindenmozzanatát. Amikor már nagyon vonaglik és akár könyörög is "dugd már meg", akkor próbáld meg, de gondolatod valahol máshol legyen.
Nem feltétlen foglalkozz azzal, hogy egyszerre mennyetek el, jó lesz az ha csak Ő utána.
Minden ember tele van erogén zónákkal nők is. Keresd meg ezeket és sokkal jobb hatást érhetsz el náluk.
A nők 2 féleképpen tudnak orgazmust elérni. Mindkét esetben más-más agyi terület stimulálódik.
Ez egyik amikor maguknak váltanak ki, a másik amikor más vált ki náluk orgazmust. (Szex során kombinálhatóak a hatás kedvéért.)
Ráadásul 7 féleképpen juthatnak el a csúcsra és akár egymásután többször is.
Te esetedben. A makk alatt körben érzékeny a hímvesző. Ennek izgatása nyelvel lassíthatja az ejakuláció időt. Persze itt is embertől függ. Mivel eleinte érzékeny az a rész és inkább olyan kissé kellemetlen hatása van, de idővel árvált izgalomba. Nem csak a pénisz fejrésze lesz ettől nagyobb, de kissé "érzéketlenebb" is. Egy próbát megér, hogy nálad működik-e?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!