Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a rosszányokon a lenyúlós k~~a? Találkozott már valaki ilyennel?
Én eddig összesen egyszer voltam a rosszlányokról bárkinél, és az az egy a korábban említett árhoz képest a dolog végén rá akart tenni egy pár ezret.
Egyébként nem élveztem, közepesen gusztustalannak találtam, erősen retusált és beállított képek. Egyedül lakott, de büdös volt a fürdőszobájában...
És mi ez a mániája a prostiknak, hogy szinte mindegyik elvárja hogy kinyalják? Az kb. az utolsó dolog, amit tennék egy prostival, lol. :D
#17 Mondom, elhányom magam a legtöbbtől.
Van egy harmincas görög nő, akivel együtt dolgozom egy projekten. Ő sokak szerint az ideáltipikus görög szépség; bronzszínű bőr, nagy cicik, sötét szemek, karakán arc, kacér mosolyra húzódó, telt ajkak. Nyilvánvalóan bejövök neki, a múltkor meghívott a lakására, mentem is fel, mert amúgy nekem is tetszik.
Beszelgetünk, piálgatunk, mikor kimentem a mosdóba pisilni meg megmosni a lompost (gondolva, hogy akció lesz), mikor egy hüvelykujjamnI csótány lesett vissza rám. Mondom mi van? És az a menstruumos fosszag, ami ott volt... gyerekek... forgott a gyomrom. Nem lett folytatás, elköszöntem és mentem a hotelba. Most megint hívogat, hogy találkoznunk kell, és én kifejezetten undort érzek. Egy ilyen szép nő hogy a faszba lehet ilyen igénytelen? És nála csak rosszabbak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!