Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy 40 év felett a szex már lassan csak a szótárban létezik?
Nemrég töltöttem a 40-et és hiába nincs gyerek, az asszony már csak nagyon ritkán hajlandó a szexre, akkor is jóformán könyörögnöm kell érte. Ha spontán bepróbálkozom, akkor mindig leolt valami indokkal.
Most is több, mint egy hónapja nincs semmi és bár emlegeti, de mikor oda kerülne a sor, akkor mégsem áll rá, meg mindig "holnapra" ígéri. Szeretője tuti nincs, állandóan itthon van, ha megyünk valahova, akkor együtt megyünk.
Mennyire jellemző ez ebben a korban?
Semennyire nem igaz és ez nem egy olyan küszöbb hogy ha atlepsz rajta fel kell hagyni a szexel!
Az a kérdés hogy miért nem éltek aktivabb szexuális életet!
Nekem 40 körül nőtt meg a libidóm. Naponta többször is készen állok.
N
A te feleséged akkor régen is egy fadarab volt, vagy pedig miattad vált azzá.
HA nem elégült ki sose akkor ne csodálkozz hogy nem kivánja.
A pároddal kell valamit kezdeni....
Én 50 vagyok ( ffi), a párom 46 8 nő).
Az utóbbi egy héten 3 szex volt, ami kb teljesen átlagos nálunk, de kettő tuti.
Ne vedd magadra, én nemhogy 40 évesen, de 50 évesen sem élnék együtt ilyen nővel...ez a véleményem, csak rajtad múlik, hogy majd az "elcseszett" éveidet siratod e 20-30 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!