Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a hosszú menetet vagy sem?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy panaszkodnak ha gyorsan elmegy a srác meg azon lovagolnak, hogy milyen jó ha sokáig tart. Na most eddig kb mindegyik partnerem egy 5-10 perc után már elkezdi mondogatni, hogy menjek el nyugodtan ne tartsam vissza. Valaki azt hiszi nem is jó nekem mert nem megyek el. Most akkor valójában jó ha sokáig tart vagy sem? Ők általában hamar elmennek.2023. júl. 25. 15:09
21/23 anonim válasza:
A valóságban a legtöbb csaj örül, ha minél hamarabb túl van rajta. A nők nagy része nem élvezi igazán a szexet, csak kívánja néha, vagy pedig kötelességének érzi, hogy letudja.
22/23 anonim válasza:
Jézusom! Mit gondolhatott rólam a feleségem, amikor eleinte 90-100 perceken keresztül "küldtem"!
23/23 anonim válasza:
Nem, mert szeretem a hosszú előjátékot; ha pedig hosszú az előjáték, akkor a párom gyorsan elmegy. Ezt meg nagyon bírom benne, hogy ilyen kevéstől kész lesz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!