Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a hosszú menetet vagy sem?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy panaszkodnak ha gyorsan elmegy a srác meg azon lovagolnak, hogy milyen jó ha sokáig tart. Na most eddig kb mindegyik partnerem egy 5-10 perc után már elkezdi mondogatni, hogy menjek el nyugodtan ne tartsam vissza. Valaki azt hiszi nem is jó nekem mert nem megyek el. Most akkor valójában jó ha sokáig tart vagy sem? Ők általában hamar elmennek.2023. júl. 25. 15:09
1/23 anonim válasza:
Túl hosszút nem nekem kb 20 perc teljesen elég nem kell órás dugás
3/23 anonim válasza:
A hosszú relatív, de 10-20 perc számomra bőven elég.
4/23 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha többször van 5-10 perces menet. A párom is így szereti.
5/23 anonim válasza:
Inkább legyen több rövidebb, mint egy nagyon hosszú. 10-15 perc bőven elég.
6/23 anonim válasza:
De lányok, a 10-15 perc az csak egy póznyi idő. Akkor hol marad a 2-3 póz/szex? Nálunk kb. 20-40 perc, barátnőm is így szereti.
7/23 anonim válasza:
6: egyrészt hidd el, belefér egy pózváltás is, ha nagyon akarjuk, másrészt öt perc múlva jön a következő menet más pózban. Sőt, gyakran van még harmadik is.
8/23 anonim válasza:
6 mert te egy szexisten vagy. Mi átlagos halandó nők elvagyunk egy kielégítő 10-15 percessel.
9/23 anonim válasza:
Hát jó, fiatalon még nekem is ment a 3 menet egymás után, de tudod így 35 felé már csak egy szokott menni, cserébe hosszan és tempósan tudom csinálni, gyakran ő szokott szólni, hogy ennyi elég lesz, élvezzek el nyugodtan
10/23 anonim válasza:
9: párom 40 elmúlt. Akkor szerencsés vagyok, hogy még simán megy neki a több menet. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!