Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit izgat amikor látja hogy nagyot spriccelt, és folyik ki a nő hüvelyéből a sperma?
Figyelt kérdés
Ez már perverzió, vagy teljesen normális izgató bár kissé különös dolog?2023. júl. 25. 10:46
11/22 anonim válasza:
Izgató látvány amikor folyik ki a punciból. Én olyankor még ujjal picit játszok vele, ujjazom, kicsit szét is kenem 😋
12/22 anonim válasza:
Azt is izgi nézni ahogy egy másik pasié folyik épp ki belőle.
(hímek ne írkáljanak priviket hogy "dugnám a csajod"!)
13/22 anonim válasza:
#12-es, ugye érzed az ellentmondást a két mondatodban? :)
14/22 anonim válasza:
Nincs ellentmondás. mert nem hirdetés volt a hozzászólásom. :D
15/22 anonim válasza:
Nem kell ahhoz hirdetésnek lennie.
16/22 anonim válasza:
Tudom, azért írtam oda hogy nem kellenek hülye privik.
17/22 anonim válasza:
Hát csak érted… szereted ha más pasi élveznek a csajodba, de fel vagy háborodva, ha más pasi élvezne a csajodba :D (és elvileg az emberek a legintelligensebbek a Földön :D)
18/22 anonim válasza:
-1. ezek sohase kérdezik meg hogy van-e épp csajom, vagy csak szeretem-e az ilyen játékot.
-2. ha néha jól esik neked nézni, ha más vezeti a kocsidat, az nem jelenti azt hogy bárki jöttment kérdés nélkül elviheti egy körre, vagy kedvére használhatja.
-3. szerinted milyen figurák azok akik ilyenre ugranak, és "dugnák" anélkül hogy tudnák hogy néz ki a csaj, hány kiló, van-e keze, lába egyáltalán, vagy hogy a föld bolygó melyik részén van, vagy ember-e egyáltalán...
20/22 anonim válasza:
Ti akik ezt szeretik, mivel védekeztek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!