Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 20 évesen még szűz vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 20 évesen még szűz vagyok és még nem volt barátnőm akkor nagyon sok mindenből kimaradtam?

Figyelt kérdés

2023. júl. 24. 23:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Az egy olyan jármű, aminek kereke van és belső égésű two stroke(az az két ütemű benzin motor) biztosítja a mozgatását. Pl aprilia tuareg, Yamaha dt vagy Honda cr. Ezek sokat fogyasztanak, de mindig csapatni egyet, mert tudnak vadul gyorsulni.
2023. júl. 25. 00:51
 12/23 A kérdező kommentje:
jaa, én leszarom a motorokat teljesen
2023. júl. 25. 00:55
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Na látod ezért nincs csajod.
2023. júl. 25. 00:57
 14/23 A kérdező kommentje:
lányok közül se mindenki rajong a motorokért (általában ők az értelmesebbek közé tartoznak)
2023. júl. 25. 01:00
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Ebből is látszik, hogy tényleg nincs tapasztalatod a lányok terén. Kevés lány van akinek nem jön be egy kicsit a vagányság. Akinek megy egyáltalán nem, az nagyon visszahúzódó.
2023. júl. 25. 01:26
 16/23 anonim válasza:
100%

Hagyd már békén a kérdezőt. Ha elkezd pózerkedni, mintha érdekelnék a motorok, csak azért, hogy csajozni tudjon, az eleve kudarcra van ítélve. A lányok az önbizalmat értékelik, az pedig meglehet vagányság nélkül is.

Kérdező, felsorolom, pontosan mi mindenből maradtál ki, amiért 20 éves korodig nem volt barátnőd: kavarás, vita, hazugság, vita, "miért van velem", "miért megy máshova továbbtanulni", "tuti, hogy van neki más is", szakítás, vita, szakítás, vita, szakítás. Kihagytam valamit?

A lényeg röviden: a normálisabb kapcsolatok pont most, az ember 20 éves kora után következnek, amikor már van egy bizonyos "élete", és pontosabban látszik, hogy a másik ember beleillik-e ebbe a képbe, vagy sem. És nem, nem kell vagánynak lenned, csak add önmagad, és légy elégedett önmagaddal, azt a lányok megérzik. Ha tényleg annyira zárkózott vagy, hogy nem tudsz kimozdulni ismerkedni, akkor játssz a Steamen olyan játékokat, ahol sok a lány, és beszélgetni kell (pl. Phasmophobia, Among us), és lépj be Discord-csoportokba, hogy magyar közösségeket találj.

2023. júl. 25. 08:02
 17/23 hungarikum_202 válasza:
43%

Mibe fogadunk, hogy nagy motorosnak képzeled magad és most jöttél az egodat egy kicsit fényeztetni.

Ha valakit nem érdekelnek a motorok, akkor nem fog motorozni. Ennyi

Egy érett csaj, aki tartós kapcsolatot szeretne, az nem ez alapján fog választani. Léteznek belső értékek is.

2023. júl. 25. 09:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondta valaki, hogy csak is kizárólag külső értékek léteznek? Magabiztosság, odafigyelés és humor nélkül nem igazán lehet csajozni. Egyébként amióta megszületett a kisfiam már nem motorozok annyit.
2023. júl. 25. 09:26
 19/23 A kérdező kommentje:

16

a phasmot és az among ust is próbáltam de nem jöttek be.. dc szerverekre is beléptem de nem éreztem egyiknél sem hogy megtaláltam a helyem, elég szar volt a közösség

2023. júl. 25. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen kimaradtal 12evesen kezdik legtöbben. Ezt már nem tudod bepotolni. Szégyelld magad
2023. júl. 25. 15:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!