Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még szűz vagyok és még nem volt barátnőm akkor nagyon sok mindenből kimaradtam?

Hagyd már békén a kérdezőt. Ha elkezd pózerkedni, mintha érdekelnék a motorok, csak azért, hogy csajozni tudjon, az eleve kudarcra van ítélve. A lányok az önbizalmat értékelik, az pedig meglehet vagányság nélkül is.
Kérdező, felsorolom, pontosan mi mindenből maradtál ki, amiért 20 éves korodig nem volt barátnőd: kavarás, vita, hazugság, vita, "miért van velem", "miért megy máshova továbbtanulni", "tuti, hogy van neki más is", szakítás, vita, szakítás, vita, szakítás. Kihagytam valamit?
A lényeg röviden: a normálisabb kapcsolatok pont most, az ember 20 éves kora után következnek, amikor már van egy bizonyos "élete", és pontosabban látszik, hogy a másik ember beleillik-e ebbe a képbe, vagy sem. És nem, nem kell vagánynak lenned, csak add önmagad, és légy elégedett önmagaddal, azt a lányok megérzik. Ha tényleg annyira zárkózott vagy, hogy nem tudsz kimozdulni ismerkedni, akkor játssz a Steamen olyan játékokat, ahol sok a lány, és beszélgetni kell (pl. Phasmophobia, Among us), és lépj be Discord-csoportokba, hogy magyar közösségeket találj.
Mibe fogadunk, hogy nagy motorosnak képzeled magad és most jöttél az egodat egy kicsit fényeztetni.
Ha valakit nem érdekelnek a motorok, akkor nem fog motorozni. Ennyi
Egy érett csaj, aki tartós kapcsolatot szeretne, az nem ez alapján fog választani. Léteznek belső értékek is.

16
a phasmot és az among ust is próbáltam de nem jöttek be.. dc szerverekre is beléptem de nem éreztem egyiknél sem hogy megtaláltam a helyem, elég szar volt a közösség

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!