Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még szűz vagyok és még nem volt barátnőm akkor nagyon sok mindenből kimaradtam?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 23:03
1/23 anonim 

válasza:

hát most ha azt mondom igen vagy nem mi változik (szintén ilyen helyzetben vagyok mint te)
vagy elkezdesz változni vagy ja
2/23 A kérdező kommentje:
vagy ja? ezt hogy érted?
2023. júl. 24. 23:46
3/23 anonim 

válasza:

vagy nem változik semmi és nem sok élméynből maradsz ki hanem kurv*asokból
igazából szerintem az átlag szüzesség elvesztése 14-16 éves kor kb. szóval 4 évvel maradtál le ha úgy nézzük az ÁTLAGTÓL, pótóld be
4/23 A kérdező kommentje:
nem fogok megbaszni egy random valakit csak hogy elmondhassam magamról hogy na ezaz már nem vagyok szűz, szerintem sokkal nagyobb élmény lenne olyannal akit szeretek is
2023. júl. 24. 23:56
5/23 anonim 

válasza:

nem mondta senki hogy olyat akit nem szeretsz
én annyit mondtam változtass XD
6/23 A kérdező kommentje:
de mit változtassak? nem érzem hogy változnom kéne
2023. júl. 25. 00:07
7/23 A kérdező kommentje:
és ne röhögj plz
2023. júl. 25. 00:07
9/23 anonim 

válasza:

Hát nyilván ha fiatal korodból kimaradt a b@szás és a 2ütemű motorozás az nem túl jó.
10/23 A kérdező kommentje:
mi az a 2ütemű motorozás?
2023. júl. 25. 00:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!