Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legtöbb indok arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legtöbb indok arra, hogy ha elmarad a szex?

Figyelt kérdés
Nőket és férfiakat kérdeznék, és mi a reakció erre?

2023. júl. 24. 16:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
9: Egyszer-egyszer bármelyik kapcsolatba bele kell férnie. Pl. a nincs kedvem az egy teljesen reális indok, bárkinek lehet olyan problémája, ami miatt a szex az utolsó, amire vágyik. Egy harmonikus kapcsolatban igenis van olyan, hogy csak arra vágyom, hogy beszélgessünk vagy összebújjunk. Pl. volt, hogy komoly veszteség ért és hidd el, nem volt kedvem a szexhez. Ugyanúgy a fáradtság is lehet egy valid indok, ez a páromnál szokott előfordulni egy-egy nehéz munkanap után. Amíg ez nem rendszeres, addig teljesen oké. A szex nem egy kötelező valami, hanem két fél közös öröme kell(ene) hogy legyen.
2023. júl. 24. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

- Drágám, hoztam neked fejfájáscsillapítót.

- De hát miért? Nem is fáj a fejem.

- Akkor szexelünk!

2023. júl. 24. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
10: Elképzelem, hogy amikor meghal a nagymamája, legjobb barátja, bárkije, akkor is szexelni kell, mert így egyeztetek meg...
2023. júl. 24. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem is az fáj, hogy ezek mindegyikét megkapom, mert pl egy fárasztó munkanap után érthető ha az ember csak pihenni akar. De mikor tízből kilenc alkalommal ilyenekkel koptat le a feleségem, ha próbálkoznék, az elkeserít.

Meg a hitegetés, mikor ígéri, hogy "majd este" aztán mikor oda kerül a sor, akkor jön a "nem lesz ma szex!"

Nem hiszem, hogy 40 évesen túlzó lenne az elvárásom, hogy heti 1-2 szex legyen.

2023. júl. 24. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a fáradtság az ami mindkettőnk részéről megvan általában…

Ami fel szokott merülni az a “nincs kedvem” - amin lehet változtatni ha a másik eleg ügyes (a kedv hiány általában rossz nap, stressz okozta)

2023. júl. 24. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15: Hát nem tudom, ha én látom a páromon, hogy tényleg sz@r napja volt, akkor én nem fogok rámászni, hanem inkább beszélgetünk. Lehet, hogy lehiggad és szex lesz a vége, de volt már olyan is, hogy inkább aludt egy nagyot és azzal sem volt gond, másnap bepótoltuk a szexet. Mondjuk nekünk amúgy is nagyon aktív a szexuális életünk, valószínűleg azért is fér bele sok minden. A kihagyások is.
2023. júl. 24. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
16- nyilván, de pl ha rossz kedved van valami miatt, ami nem lesz hatással gyakorlatilag semmire később, sem akkor, csak a kedved rossz… akkor az elég hamar elfelejtheto ha a másik ügyes
2023. júl. 24. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
17: mondom, előfordul, hogy van szex, de olyan is van, hogy ki kell aludnia, ő így működik. Nem az ügyességen múlik, én is tudom magamról, hogy egyszerűen nem kívánom a másik közeledését sem, ha olyan a kedvem, max. összebújást, beszélgetést, de szexet semmiképp. Hiába is próbálkozna, nem lenne. Viszont ha azt érzem, hogy empatikusan közeledik hozzám, akkor az csak megerősíti a kapcsolatot és következő alkalommal több kedvem lesz a szexhez is.
2023. júl. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!