Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legtöbb indok arra, hogy ha elmarad a szex?
első 4 változó arányban.
Heti 1-2 szex így is megvan, bár fiatalok vagyunk ennyi az igényünk kb a kezdetek óta.
Nekem az asszony a fent felsoroltakat váltogatja, kivétel a fejfájást. Helyette előfordul a határozott és erélyes "MA NEM".
Ja, és ha azt mondja "Most szexeltünk nem olyan régen", akkor két hete volt utoljára...
Én egy hosszú kapcsolatban sokáig megkaptam az utolsó választási lehetőséget, hogy mindig ezen jár az eszem. Valóban nagyobb az átlagnál a szexuális étvágyam, de pont nem azért kívántam a másikat, mert csak szexet akartam, hanem mert szerelmes voltam.
Na, utána ahogy szétmentünk, kb. bárki vihette első randin, akkor már valahogy nem zavarta, hogy csak szexen jár mások esze... :D
Egy másik kapcsolatban még a nincs kedvemet kaptam meg néha. Lehangoló.
Ezek óta úgy vagyok vele, hogyha a szex nem működik maximálisan, akkor elköszönök az illetőtől. Ezek a nincs kedvem és egyéb kifogások csak maszatolások. Ha valaki szereti és kívánja a másikat, akkor nagyon, de nagyon ritkán lesz kifogás.
#7 Ez az! "Ha valaki szereti és kívánja a másikat, akkor nagyon, de nagyon ritkán lesz kifogás."
-Ott ahol nagyon gyakran ilyeneket mondanak, valami baj van a kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!