Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legtöbb indok arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legtöbb indok arra, hogy ha elmarad a szex?

Figyelt kérdés
Nőket és férfiakat kérdeznék, és mi a reakció erre?

2023. júl. 24. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Most fáj a fejem.
Fáradt vagyok.
Most szexeltünk nem olyan régen.
Nincs kedvem most.
Hagyjál már békén.
Örökké csak ezen jár az eszed.
45 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

első 4 változó arányban.

Heti 1-2 szex így is megvan, bár fiatalok vagyunk ennyi az igényünk kb a kezdetek óta.

2023. júl. 24. 16:06
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Fáradtság, stressz szokott lenni, vagy ha előtte túl sokat és intenzíven szexeltünk, akkor mindkettőnknek kell egy kis pihi, míg regenerálódunk. Ezzel együtt abszolút rendszeres a szexuális életünk, nem gond, ha egy-két nap esetleg kimarad. Utána bepótoljuk. Így is van heti átlagban napi 2. :)
2023. júl. 24. 16:08
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az asszony a fent felsoroltakat váltogatja, kivétel a fejfájást. Helyette előfordul a határozott és erélyes "MA NEM".

Ja, és ha azt mondja "Most szexeltünk nem olyan régen", akkor két hete volt utoljára...

2023. júl. 24. 16:21
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert férje van
2023. júl. 24. 16:26
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Na én nem ezekre gondoltam: Ezek a fent felsorolt indokok komolytalanok. Amíg nem voltam impotens, az ilyet meg se hallottam. Komolyabb indokok voltak nálunk: Betegség, havibaj, a gyerekek nem alszanak, a kimax miatti beszűkülés, az impotencia megjelenése. Így időrendi sorrendben . Most már tizen évek óta nincsen, és remény sincs rá, hogy legyen.
2023. júl. 24. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
Azért mert most volt a bikájánál.
2023. júl. 24. 16:30
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Én egy hosszú kapcsolatban sokáig megkaptam az utolsó választási lehetőséget, hogy mindig ezen jár az eszem. Valóban nagyobb az átlagnál a szexuális étvágyam, de pont nem azért kívántam a másikat, mert csak szexet akartam, hanem mert szerelmes voltam.

Na, utána ahogy szétmentünk, kb. bárki vihette első randin, akkor már valahogy nem zavarta, hogy csak szexen jár mások esze... :D

Egy másik kapcsolatban még a nincs kedvemet kaptam meg néha. Lehangoló.

Ezek óta úgy vagyok vele, hogyha a szex nem működik maximálisan, akkor elköszönök az illetőtől. Ezek a nincs kedvem és egyéb kifogások csak maszatolások. Ha valaki szereti és kívánja a másikat, akkor nagyon, de nagyon ritkán lesz kifogás.

2023. júl. 24. 16:33
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

#7 Ez az! "Ha valaki szereti és kívánja a másikat, akkor nagyon, de nagyon ritkán lesz kifogás."

-Ott ahol nagyon gyakran ilyeneket mondanak, valami baj van a kapcsolattal.

2023. júl. 24. 16:38
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Tök mindegy mi az ürügy, ezek csak kifogások.
2023. júl. 24. 16:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy indokot fogadok el, mégpedig hogyha nem érünk rá. A többi nem opció. Szerencsére ezt a párom is elfogadja, így aztán szinte minden nap megvan.
2023. júl. 24. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!