Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok, hogy mi az amiben nekünk fiúknak tudnunk kell, hogy mi az ami szex elött, közben tudnunk kell, hogy mi az ami javítja az élményt és mik azok a dolgok amik elronthatják?
Férfiként csak annyit tudok elmondani, hogy mindig az lesz a legfontosabb, hogy az egyén szükségleteit és reakciót kell figyelembe venni, nem pedig ilyen univerzális taktikákat vagy "hogyan ujjazunk jól" tanmeséket..
Sok esetben igazából "adja magát" mert látod, ha jól csinálod. Szóval, ha figyelmes vagy a másikkal és nem csak a saját élvezetedre fókuszálsz, hanem törekszel arra, hogy már a legelején izgalmat és vágyat kelts a másikban akkor nem lesz probléma..
Elrontani nyilván sok minden tudja.. lásd a fentiek ellentéte.
Figyelmesség, kommunikáció. Számomra meglepően kevés férfi (nem csak saját tapasztalat, más csajoktól is hallottam ilyet ismeri a csiklót és "használja".
Pl.: amikor elvesztettem a szüzességem, akkor a pasi akivel akkor voltam, vele már pettingeltünk korábban is, de meglepett, hogy akárhányszor odanyúlt a nemi szervemhez, egyszer sem a csiklómhoz nyúlt, hanem mindig elkezdett ujjazni. Ami nem rossz, de a csiklón sokkal több az idegvégződés. Szóval nem a nemi szervvel volt baja, de valamiért ez neki kimaradt. (Ha később is lett volna, alkalom, már tuti szóltam volna neki, csak nem úgy alakult).
Persze az a fontos, hogy az adott nőnek ill. az adott férfinak jó legyen, de azért nagyon sokat hozzá tud adni a nő élvezetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!