Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex ennyire elronthatja a dolgokat?
Egy érzelmi alapú, kiegyensúlyozott kapcsolatban, ahol a felek szeretik egymást nem szabad, hogy törést okozzon ha az első alkalom úgymond nem tökéletes. Egyébként is idő kell az összecsiszolódáshoz (kapcsolatban van idő erre, alkalmiban nincs - ott "szokás" lepattintani azt aki elsőre nem homorít megfelelően).
Más problémák állnak a háttérben, olyanok amikről nincs elég információd (tudat alatti komplexusok, stressz, traumák stb.). Ezekkel - ha még nem mondta el neked, nem nyílt meg, nem fogadott ennyire a bizalmába - "kívülről" egyenlőre nem túl sok mindent tudsz csinálni.
Amit tehetsz: időt hagysz neki, ugyanúgy keresd, éreztesd vele hogy szereted, hagyj neki időt hogy feldolgozza magában.
Amit NE tegyél: ne sürgesd, ne faggatózz, ne követelőzz, ne kérj számon.
Egyeske egy idióta. Az első szex sokaknál nem úgy sikerül, ahogy elképzelik.
Az viszont problémás, hogy a csaj beszélni sem akar erről.
Köszi a válaszokat!
Láttam rajta utána, hogy valami nem stimmel, kérdeztem is, hogy na ennyire rosszul sikerült? Azt mondta nem, csak fáradt. De valaminek kellett történnie, mert egyértelműen volt ott egy fordulópont. Még, ha nagyon rossz lett volna sem hiszem, hogy egy ilyen felfele ívelő kapcsolatot elrontana egy rossz első alkalom, most az zavar, hogy nem tudjuk megbeszélni... Elképzelhető, hogy nem konkrétan velem van a baja, hanem valami önértékelési probléma vagy hasonló áll a dolog mögött, de nem vagyok gondolat olvasó, így nehéz most mit tennem. Kis időt hagyok most neki, de nagyon nehéz, mert lövésem sincs mit kellene tennem, de láthatóan nem nyitott most a beszélgetésre
#6-oska, szerintem inkabb Anyad az. Ahogy pedig mondani szokas, az alma nem esik messze a fatol!;)
Minden ember mas. A csajnal pedig egyertelmu, hogy a kerdezo nem szerepelt valami jol. Arrol, hogy milyen magasra tette a lecet nem a kerdezo tehet,de ez van.
Esetleg az eszedbe jutott, hogy tőle kérdezd meg?
Tudom, elég extrém ötlet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!