Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex ennyire elronthatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex ennyire elronthatja a dolgokat?

Figyelt kérdés
Barátnőmmél nem régóta vagyunk együtt, az ismerkedési szakaszban már egyértelmű volt, hogy kölcsönös a vonzalom, jött magàtól minden, nem kellett erőltetni semmit. Már töltöttünk együtt egész napokat is, folyamatosan chateltünk, ha épp nem tudtunk telefonon vagy személyesen beszélni. Családnak bemutatás is megtörtént, nagyon jól alakult a a kapcsolat egészen az első szexig. Az egyértelmű volt, hogy élvezi, de tisztában vagyok vele, hogy nem életem formàjàt hoztam, kicsit szerencsétlenkedtem is, de hát nyilván bizonyítani akartam, plusz az első közös alkalom előfordul, hogy nem a legjobban sikerül. Azóta viszont valami megváltozott. Alig vàlaszol, gyakorlatilag ignorál. Másnap még beszéltünk írásban, de már ott éreztem, hogy valami nem stimmel. Telefonon kb elérhetetlen, írásban is nehezen válaszol, látszólag kerüli a beszélgetést. Szerintem itt valami korábbi rossz élmény vagy önértékelési probléma àllhat a háttérben, de ez így nagyon rossz, hogy nem tudjuk megbeszélni. Most kicsit békén hagyom és reménykedem, hogy majd meg tudjuk beszélni.

2020. jún. 18. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Vagy pedig rosszul teljesitettel.
2020. jún. 18. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg annyira sekélyes, hogy egy, ráadásul első szexuális együttlét után ítél akkor nem is baj, ha hagyod az egészet.
2020. jún. 18. 13:33
 3/10 anonim válasza:
6%
Ohh.. Pedig egy átlagon felüli szexeléssel "feltehetted volna az i-re a pontot" és a korábbi rossz élményeit is elfelejtette volna, ha rendesen "alávillantod a szafaládét". Nem lehet, hogy neki egész jó volt (elsőre), csak te reagáltad túl a "bénázást" és sajnálkoztál, nyafogtál és emlegetted neki a hibáid?
2020. jún. 18. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehet csalódott és még csak az sem biztos, hogy benned, hanem magában a szexben. Elsőre ritkán fergeteges a dolog, a szexet tanulni kell, de ezt neki is tudnia kellene. Próbáld elérni, hogy megbeszéljétek a dolgokat.
2020. jún. 18. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy érzelmi alapú, kiegyensúlyozott kapcsolatban, ahol a felek szeretik egymást nem szabad, hogy törést okozzon ha az első alkalom úgymond nem tökéletes. Egyébként is idő kell az összecsiszolódáshoz (kapcsolatban van idő erre, alkalmiban nincs - ott "szokás" lepattintani azt aki elsőre nem homorít megfelelően).

Más problémák állnak a háttérben, olyanok amikről nincs elég információd (tudat alatti komplexusok, stressz, traumák stb.). Ezekkel - ha még nem mondta el neked, nem nyílt meg, nem fogadott ennyire a bizalmába - "kívülről" egyenlőre nem túl sok mindent tudsz csinálni.

Amit tehetsz: időt hagysz neki, ugyanúgy keresd, éreztesd vele hogy szereted, hagyj neki időt hogy feldolgozza magában.

Amit NE tegyél: ne sürgesd, ne faggatózz, ne követelőzz, ne kérj számon.

2020. jún. 18. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

Egyeske egy idióta. Az első szex sokaknál nem úgy sikerül, ahogy elképzelik.

Az viszont problémás, hogy a csaj beszélni sem akar erről.

2020. jún. 18. 14:24
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Láttam rajta utána, hogy valami nem stimmel, kérdeztem is, hogy na ennyire rosszul sikerült? Azt mondta nem, csak fáradt. De valaminek kellett történnie, mert egyértelműen volt ott egy fordulópont. Még, ha nagyon rossz lett volna sem hiszem, hogy egy ilyen felfele ívelő kapcsolatot elrontana egy rossz első alkalom, most az zavar, hogy nem tudjuk megbeszélni... Elképzelhető, hogy nem konkrétan velem van a baja, hanem valami önértékelési probléma vagy hasonló áll a dolog mögött, de nem vagyok gondolat olvasó, így nehéz most mit tennem. Kis időt hagyok most neki, de nagyon nehéz, mert lövésem sincs mit kellene tennem, de láthatóan nem nyitott most a beszélgetésre

2020. jún. 18. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
14%

#6-oska, szerintem inkabb Anyad az. Ahogy pedig mondani szokas, az alma nem esik messze a fatol!;)

Minden ember mas. A csajnal pedig egyertelmu, hogy a kerdezo nem szerepelt valami jol. Arrol, hogy milyen magasra tette a lecet nem a kerdezo tehet,de ez van.

2020. jún. 18. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

Esetleg az eszedbe jutott, hogy tőle kérdezd meg?

Tudom, elég extrém ötlet...

2020. jún. 18. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Nem tudom feltűnt-e az a rész, hogy gyakorlatilag ignorál és tartja a távolságot. Nyilván erre majd ő fog tudni csak választ adni, csak kiváncsi voltam a véleményekre, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ilyen téren :)
2020. jún. 19. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!