Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy álom elronthatja a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy álom elronthatja a szexuális élményt?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, a párom kissé szégyenlős nő, mindketten tapasztaltak. Most készülök lefeküdni a párommal. Ő is várja nagyon, annyira, hogy arról álmodott és nagyon élvezte. Ez engem idegesít, mert vajon tudok-e neki olyan élményt nyújtani, hogy felvegyem a versenyt az álmában történtekkel? Gyerekes dolog, de sajnos a teljesítménykényszer már erekciós problémát is okozottt nálam, szóval nem örülök ennek az álomnak. Félek, hogy a teljesítménykényszer leblokkol engem. Van valakinek tanácsa? Vagy nőként mi a véleményed? Ha nem leszek olyan jó, mint ahogy álmodta, akkor csalódással fog rám gondolni?

#szex #erekció álom
2016. jan. 15. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerinten előben annyival több az inger a kontaktus na meg az élmény hogy szerintem ezzel nem lehet gond :)

Nekem általában inkább randikkal bolt így hogy előre elképzeltem de végül mindig jobb lett ha igazán fontos votl a személy :)

2016. jan. 15. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A Star Wars-ból már tudhatod, hogy egy álom egy egész galaxis életét is elronthatja...
2016. jan. 15. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez az álom inkább csak azt jelentette, hogy ő is vágyik rá, le tudja vetkőzni a gátlásait.

Amúgy sem fog emlékezni a részletekre, hogy mi milyen volt, csak azt tudja, hogy jó.

Sőt még az is lehet, hogy egyáltalán nem is álmodott ilyet, csak neked akarta finoman kódolva jelezni, hogy szerinte is itt lenne már az ideje, és vágyik rá, csak így kimondani nincs bátorsága, elvégre szégyenlős.

2016. jan. 15. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!