Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akad köztetek, aki kimondottan NEM szereti, ha a pasi túl domináns a szexben?
En nem szeretem, rossz emlek miatt
De en sem szeretek iranyitani, csak szeretnem vegig ugy erezni magam, hogyha barmelyik pillanatban azt mondom, hogy alljunk meg, akkor megallunk abban a minutumban
Én nagyon szeretem a domináns férfiakat, sőt el is várom, hogy az legyen az ágyban, különben le sem fekszem az illetővel. Mindig 100% szubmisszív vagyok, és elég extrém az ízlésem, pl imádom ha fojtogatnak szex/csókolózás közben, kékre-zöldre fenekelnek, húzzák a hajam hátulról, meg mostanság a knife play is megtetszett, az az ha kést szorítanak a torkomhoz szex közben. Persze ez utóbbi csak olyan esetben, ha 100%-ig megbízom az illetőben és jól tudom, hogy nem vágná át a torkom. Gondolom ez már a túl domináns kategóriába tartozik, de nekem nagyon bejön.
26N
Ez attól függ mit takar a "túl domináns". Alapvetően én szeretem ha a férfi magabiztosan irányít és közben persze rám is figyel, de fontos az is, hogy ha valamire azt mondom, hogy ne akkor ne, ha valamit kérek akkor meg megpróbálja, hisz a szex két emberről szól.
Van egy olyan "szabályom" hogy mindent max kétszer mondok el. Pl.: kavartam egy éjszaka egy pasival, de tudtam, hogy aznap este nem akarok szexelni (nem fontos miért). Mondtam neki, megkérdezte miért, elmondtam. Még egyszer finoman bepróbálkozott a szexszel, leállítottam hogy azt nem. És felfogta és nem erőltette. Csináltunk mást, vele foglalkoztunk. Na nekem ennyi fér bele. Maximum. És ezt vica versa nyújtom.
Szóval fontos azért, hogy egymás határait tiszteljük. Ha nagyon összeférhetetlen, nyilván nem egymást keressük.
Ha nem domináns unalmas.
Nehogy már nekem kelljen bedugni magamnak.
En is csak akkor fekszem le ha a ffi a domináns, ha nem az akkor nemis erdekes.
Szeretem azt is ha kicsit erőszakos a szexben.
Nekem ez izgalmas.
Viszont a pofont , ütést, csapkodást nem tolerálom, akkor inkább abba is hagyom az egészet.
Nejem érdekes ezen a téren! A férfias férfiak jönnek be számra (is), lányos, latymatag pasik nem. Úgy mondanám, nappal legyen a párja férfias jelenség, de szexben nem szereti a domináns férfit, inkább ő szeret dominálni. Én mindkettő szerepet bírom, vagyis dominánsként és subként is szívesen élvezem a szexet. Kettőnk között adottak így a szerepek a szexben. Azonkívül egyenrangú felek vagyunk a kapcsolatunkban.
Többesben is voltak élményeink, akkor is azt élvezi nejem, ha egyenrangú vagy domináns lehet, női és férfi partnerrel egyaránt. Nem feltétlenül BDSM domina, de legalább irányító jellegű, ha kis mértékben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!