Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már mindenkinek csak "barátnője" van, házasodni már nem szokás? Csak mert olvasgatom izz mindenhol barátnőm így, barátnőm úgy?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 15:01
1/8 anonim válasza:
Én meg pont azt látom, hogy sokan kapkodnak a házassággal. Nekem a környezetemben sokan 1-2 év kapcsolat után házasok, aztán el is válnak, van, ahol gyerek is van. És még nem vagyok 25 éves.
2/8 anonim válasza:
Épp most házasodnak sokan. Itt lúzerek vannak.
3/8 A kérdező kommentje:
De itt a gyakorin csupa "barátnős" kérdés van. Lehet, hogy a való élet más. Mint ahogy annyi perverz sem lehet, amennyi olyan kérdést itt feltesznek az ide visszajáró lelkek.
2023. júl. 23. 15:10
4/8 anonim válasza:
Én itt is sok házas van állítólag (pl én is).
5/8 anonim válasza:
Amúgy sokan írják a semlegesebb "párom" szót is akár. Ott lehet bármi a háttérben.
6/8 anonim válasza:
4-5-6 milla egy lagzi, kössz kihagyjuk a házasodást, ráadásul semmi értelme, ugyanúgy éltek tovább, mint előtte is
7/8 anonim válasza:
#6 Az én lagzim 400.000 huf volt, igaz, 9 éve már.
8/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek természetesen. Sokaknak az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!