Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy szeretőm, ritkán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy szeretőm, ritkán találkozunk, de amikor igen akkor nagyon jól érezzük magunkat. A kémia is megvan köztünk, emberileg is jól kijövünk. Közben szex is van. Beindít már az illata a közelsége is. Mi ez szerelem vagy csak fellángolás ez az érzés?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 14:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
#4 Feleségnél vagyok, az előző (szingli) szeretőm sérült. Még most, egy év után is epés megjegyzéseket tett, amikor összefutottunk. Igazából el akart szeretni az asszonytól, pedig az első percben mondtam, hogy nem lesz ilyen. Azóta van egy rendes, házas szeretőm, akivel minden klappol.
2023. júl. 21. 16:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan így érzek a szeretőm iránt. Szerintem ez teljesen normális, mármint én nem tudom és nem is akarom kizárni teljesen az érzelmeket. A szeretői kapcsolat egy heves dolog, ezért érezheted azt hogy szerelem, de ez csak egy nagy vágy a másik iránt.

Egyébként nincs semmi gond ezzel, ha ezt érzed, ha tudod is helyén kezelni azt, hogy igen, utána nincs folytatása csak a legközelebbi találkozásnál, vagy baráti szinten.

2023. júl. 21. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól érzitek egymással magatokat, lehetnek érzelmek.

Meg kell élni őket. :)

2023. júl. 21. 17:04
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
Fontos a tisztelet, fontos a kémia, de ebbe nem szabad szerelmet látni, mert ez nem az. Nőként mondom, hogy a férfiak hajlamosak átmenni a kapcarongyos végletbe, nők pedig indokolatlanul szélsőségesen reagálják le az ilyen helyzeteket.
2023. júl. 21. 17:06
 15/25 A kérdező kommentje:
9es nem mondtuk soha egymásnak sem ő sem én hogy szeretlek.Az valszeg a végét jelentené
2023. júl. 21. 17:41
 16/25 A kérdező kommentje:
10 es, te is szerető vagy?
2023. júl. 21. 17:56
 17/25 A kérdező kommentje:
#13as pasi vagy?Mondtad már a szeretődnek h.mit érzel, vagy csak jól megvagytok? Én úgy veszem észre a pasik nem mernek érzésekkröl beszélni...
2023. júl. 21. 17:59
 18/25 anonim ***** válasza:

17/ Én nő vagyok, de én sem beszéltem az érzéseimről.

Nem szeretném elveszíteni esetleg ez miatt.

2023. júl. 21. 20:26
 19/25 A kérdező kommentje:
#18 ugyanezt érzem énis😀, mióta ismered a pasit?
2023. júl. 21. 22:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Kb 10 hónapja. Te a tiédet? :)
2023. júl. 22. 07:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!