Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jó az ágyban (erekciós gondok, korai magömlés stb.), akkor megoldás lehet az hogy minél később fekszem le a nővel hogy szeressen belém és akkor már sokkal inkább segít megoldani a problémát velem együtt és türelmes lesz velem?
Ez a nő személyiségétől függ. Ha türelmes akkor kitart melletted, ha nem akkor nem.
Nekem volt dolgom ilyen pasival, fél év kellett, hogy sikerüljön a dolog, akkor is kb 1 percig.
Egy évig kínlódtam vele utána.
Bár nem ezrét szakítottunk, de a mérleg rossz oldalára ezt is felírtam...
Egyrészt ha ez sikerül, akkor átbaszva fogja magát érezni a nő
másrészt kétséges, hogy sikerül-e, ugyanis középiskolás kor felett általában a jó szex is kell ahhoz, hogy úgy rendesen beleszeress a másikba.
Csalódást fogsz sokaknak okozni így, és nehéz döntés elé fogod állítani őket. Nem feltétlen jó ötlet. Sérülhettek mindketten a következmények miatt.
Amit én javaslok az inkább az, hogy alapból olyan nőt keress, akinek alacsonyabb a libidója, vagy alapból kevésbé fontos neki a szex. Esetleg olyat, akinél tényleg az érzelmi oldal felülírja a testiséget is. A többség nem olyan, mert mindkettőre szüksége van egy jó kapcsolathoz.
A másik opció hogy tényleg kezeled a problémát, legyen az gyógyszeres vagy szexuálpszichológusos megoldás. Sokan vannak ezzel így, szerintem semmi szégyen nincs benne. A lényeg hogy legyen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!