Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek egy nőnek mit kell csinálni ahhoz, hogy ne mondjátok rá, túl passzív a szexben?
Szerintem egy ferfinak kell kihozni a nobol a legjobbat.
Ha a no akarja, onnantol kezdve mar a pasin mulik, mekkora lesz a musor
Mondjuk átveheti az irányítást. Idővel zavaró, ha szinte csak én mozgok, neki pedig esze ágában nincs mozogni, csak befogadni.
Első tartós kapcsolatom ilyen volt. Túl szubmisszív volt a lány, és megkellett kérnem, hogy üljön már rám, vagy nyugodtan mozgathatja a fenekét, amikor kutyában csináljuk, magától sosem csinálta.
"Szerintem egy ferfinak kell kihozni a nobol a legjobbat.
Ha a no akarja, onnantol kezdve mar a pasin mulik, mekkora lesz a musor"
a szex páros műfaj. mindkét fél aktívan kell hozzá.
Túl nagy extrákat nem várok el, de nincs is annál rosszabb amikor egy nő csak úgy hanyattvágja magát és az ágyaba belesüppedve még hátra is homorít. Hiába van nekem az átlagosnál nagyobb, azért szeretek én is komfortosan szeretkezni, főleg ha kényelmesen oda akarok férni, a magasságom a hosszú lábaim miatt ne kelljen már spárgában szexelni.
37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!