Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mennyit számít a ruha?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyit számít a ruha?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra vonatkozik, hogy mennyit számít számotokra szexuálisan, hogy a nő milyen ruhát visel? Pl az utcán való megjelenésük. Mennyire képes szexuálisan ingereket kelteni benned akár a rövid, vagy a feszes, vagy a hiányos öltözet a nőn? Mennyire képes befolyásolni a szexuális vágyaitokat, indulataitokat?(Akár negatív, akár pozitív értelemben). Kortól független a kérdés.

Remélem érthető a kérdés, ha nem, akkor szóljatok, és megpróbálom még érthetőbben leírni.

Beállítottam szavazást is arra az esetre, ha valaki nem akarna gépelni.

2023. júl. 20. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak a nőknek számít
2023. júl. 20. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:

"Hogyne számítana az öltözék, neked talán mindegy, hogy egy férfi öltönyben, melegítőben vagy szakadt ruhában van-e?"

a felnőtt párkapcsolatok kategóriában erre szokták rávágni, hogy "attól kéne beindulnod, hogy szereted", és ha számít a ruha akkor nem is szereted igazán, és minek vagytok együtt, szakíts vele mert jobbat érdemel :D :D

2023. júl. 20. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

8# az lehet, de nagyon sok nő egyszerűen undorítóan néz ki benne.

Nem hiszem el, hogy eggyes nőknek nem van önkritikájuk.

Nem bántom a teltebb nőket, mert ők is tudnak szexisek, szépek lenni, de nem egy leggingsben, amiben úgy néznek ki, mint egy kötözött skonka!

Én se veszek fel feszülős, vagy épp, ujjatlan pólót, mert tisztában vagyok vele, hogy nem áll jól, és senki sem lenne kíváncsi rám ebben a szettben!

2023. júl. 20. 11:47
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Jó, számomra nem számít a vizualitás, de sosem a ruha érdekelt, hanem Aki benne van.
2023. júl. 20. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

"Én se veszek fel feszülős, vagy épp, ujjatlan pólót, mert tisztában vagyok vele, hogy nem áll jól, és senki sem lenne kíváncsi rám ebben a szettben!"

#13 az, hogy te mivel bünteted magad, a te bajod. ha más nem kíváncsi rá, hogy néz ki a segged feszülős ruhában, az nem fogja nézni a segged, ennyi.

2023. júl. 20. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egy nő klumpában/papucsban, mezítláb van és fehér nadrág van rajta, akkor nálam máris nyerő, tehát nálam számít a ruha.
2023. júl. 20. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Számít, mert aki jól néz ki vagy jó alakja van, arra rá is tud erősíteni. Például egy helyes sportos csajszi nagyon is jól tud mutatni fényes fekete tapadós rövidnaciban.
2023. júl. 20. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Számít, az illető előnyére és hátrányára is. Sokféle alkattal, sokféle megjelenéssel lehet valaki szexi, ha ismeri a saját testét, alakját, és kellően igényes is, akkor sokkal inkább olyan ruhát választ majd, ami illik hozzá.
2023. júl. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!