Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sub,mazó lány terhesség allat kívánhatja a sex ilyen bizarr formáját?
Figyelt kérdés
Saját barátnőröl van szó.2023. júl. 19. 12:44
11/20 anonim válasza:
Nem érhető a testét szervezetet erős trauma fájdalom
Árthat a babának illetve vetéltet
Szintén Mazo vagyok
Ilyenkor azért vigyázni kell
12/20 A kérdező kommentje:
Nyilván lájtosabb dolgokat kap,aztán a vége fele lehet,hogy teljesen leállok. De majd kiderül.
2023. aug. 22. 19:40
13/20 anonim válasza:
Mi lett abelőle. Volt van játék terhesség alatt?
14/20 A kérdező kommentje:
Persze,de fizikailag már nagyon lájtos dolgok vannak lényegében elhadart simogatás😅 Inkább szóban bántom.
2023. nov. 9. 22:51
15/20 anonim válasza:
Az is jó ha élvezi.
De a gyermek előtt akármilyen kicsi is ne nagyon csináljatok semmit. 🙂
16/20 A kérdező kommentje:
Ez elég egyértelmű.
2023. nov. 10. 17:08
18/20 anonim válasza:
Meglett a kicsi? Minden oké volt vele?
Mennyi idő után szadiztad újra, vagy ez változott?
19/20 A kérdező kommentje:
Igen megvan a kicsi. És valóban kicsi. Minden ok.
Még nem vágyik "teljes gőzzel" a szadizásra,és én sem erőltetem. Csak szavakkal és pofozgatással elvagyunk.
márc. 23. 09:32
20/20 anonim válasza:
Szuper. Gratulálok.
Biztos visszajön a régi énje. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!