Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a feleségeteket 2 potens férfival egy hetes nyaralásra, szextúrára ? :)
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 08:28
21/33 anonim válasza:
Velem is elengedte a kakukk marci a feleségét. Amikor meg nem akart visszamenni hozzá,akkor meg pattogott,szitkozódott nem ezt beszéltük meg! Nem hát te ostoba,csakhogy nőt meg szerszámot ne adj kölcsön mert m.gb..sszák! Amelyik nő meg jól meg van durungolva az szerelmes lessz! Azt nem tudon az efféle alakok miért nősülnek meg? De nekem ez igy jó legalább lessz elég kalandom,nem kell megnősülnöm! Tapasztalatom szerint lelki defektes pipogya lúzerek csinálnak ilyeneket!
22/33 anonim válasza:
Még 100-al is csak menjen innen már az idegeimre megy! Legalább nyugodtan találkozhatok a barátnőmmel,nem kell tartani a lebukástól!
23/33 anonim válasza:
Ne légy amatőr, 1-2 hétig dugod, utána vissza kell küldeni a nőt a férjéhez, jöjjön a következő nő, ne hagyd már, hogy rád akaszkodjon ...
24/33 anonim válasza:
#23-as Nem vagyok amatőr,de ha nekem is bejön és ő is még maradni akar akkor miért ne! Van 3-állandó nő akivel igy ismerkedtem meg! Azóta is találkozgatunk,mikor ráérünk! Ha még akarsz vele találkozni akkor egy kicsit engedned kell!
25/33 anonim válasza:
Nagyon furcsa, ha te a nagy dugógép a "lelki defektes pipogya lúzerek" nője kell állandóra, pedig találhatnál magadnak normális nőt, ha kell állandó kapcsolat ..., hát ...
26/33 anonim válasza:
#25-ös nem vagyok dugógép! Akkor találkozunk ha ráérünk,nekem ez igy megfelel! Volt már tartós kapcsolatom de nem éreztem jól magam,állandóan ugyanaz a napi rutin mindenben! Igy változatos az életem,nem mindig ugyanaz! Ezek a nők is normálisak csak igy alakult az életük.
27/33 anonim válasza:
Egy hétre nem biztos,de egy hétvégére igen,ha nem lennének érzelmek,de lenne pár apró feltételem..
28/33 Pár8792 válasza:
Igen de csak ha együtt mehetünk
29/33 Pár8792 válasza:
Kereshetnek is ilyen alyanlatokal a feleseglili@gmail.com.ra
30/33 anonim válasza:
Már engedtem el a feleségemet pasival három napra,közben izgatott a gondolat hogy terhesen jön haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!