Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a feleségeteket 2 potens férfival egy hetes nyaralásra, szextúrára ? :)
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 08:28
12/33 anonim válasza:
Nem, semmiképp.
Nálam az a szabály, hogy bármi olyan történik, vagy jelen kell legyek, vagy utána AZONNAL haza kell jönnie, és elrendezem.
14/33 anonim válasza:
Ha menni akar, akkor igen, de addig én is halomra dugnám a nőket "cserébe".
És, ha haza jönne a nő, már egy fizetett kurvával várnám és jól megdugnám én is a hetes szexparti után a kurvával hármasban.
15/33 anonim válasza:
Egy hétre nem, de két órára elengedem szívesen egy sráccal. Nem kettővel.
16/33 anonim válasza:
Egy hétre nem, de egy éjszakát eltölthetne 😁
17/33 anonim válasza:
Az én feleségem 10-napra ment el a barátnőivel,utólsó nap üzent,hogy még marad pár napot. Jól van drágám érezd jól magad! Azalatt a pár nap alatt hazaköltöztem,és én is elmentem nyaralni. Jó volt szex buli pia,hazajöttem feleségem ki volt akadva,hogy mertem ezt megtenni! Én csak azt csináltam amit te! De ez nem úgy működik meg kelett volna velem beszélni! Nem beszélek én veled semmit,ahogy te sem ugyanúgy lelépek ahogy te! Persze miért marad még pár napot valaki? Mert megismerkedik valakivel,el is váltunk!
18/33 welcome1976 válasza:
Ha az érzelmet és a szexet külön tudna választani. És a bizalom is 100% lenne akkor igen.
19/33 Feri60 válasza:
Amennyiben ezt szeretné, akkor természetesen.
20/33 anonim válasza:
Itt a neten milyen nagyszájú mindenki. :) Én is – amíg csak fantázia. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!