Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a szitu amikor a férjemmel elmegyünk vhova kettesben. Ő olyankor olyanokat akar, hogy menjek bugyi meg melltartó nélkül meg állandóan sexelni akar. Más pároknál is van ilyen?
Engem is nagyon izgat az ilyesmi. Nem csak akkor, hogyha elutazunk, vagy ilyesmi. Akár a hétköznapokban is. Tavaly ismerkedtem egy csajszival és még az első randi előtt összefutottunk. Elmondta, hogy nincs rajta bugyi. Számomra ez nagyon izgató volt. Csak pár percet beszélgettünk akkor. Rajta hosszú ruha volt, így nem látszódott semmi, de maga a tudat is tud izgatóan hatni.
44F
Kedves!
A legtöbb férfi állandóan szexelni akar.
Mer, ha nem akkor ott baj van.
Igen a mi esetünkben is voltak ilyesmi vágyak, kérések.
Persze ennél sokkal extrémebb dolgok is.
Szex különböző helyen.
De érdekes lehet egy ruha vásárlás kettesben egy próbafülkében is...
Kíván téged, ez teljesen normális. Mi, a feleségemmel ha sétálni megyünk vagy valahova beülni, nem veszünk fel alsóneműt. Én sem. Persze ez időjárás függő. Baromira fel tud bennünket izgatni, ha hazaérünk mindig oltári nagyot kefélünk. Szóval, csak ajánlani tudom! :)
Néha kérem, hogy melltartót kapjon fel, mert az engem külön izgat, ha dugás közben szedem le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!