Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan no aki nem elte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan no aki nem elte meg at a huvelyi orgazmust?

Figyelt kérdés

Titeket hogyan erint ez a teny? A parotokat hogyan erinti?

Elfogadtatok ezt ugymond vagy jartok szexualpszichologushoz, vagy barhova ami segitseget jelenthet? Nem csorbult az onbizalmatok/onertekelesetek?

Szexualis tartalmu uzeneteket nem kerek privatban!

2023. júl. 16. 15:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8-as hozzaszolasra valaszoltam az iment
2023. júl. 16. 16:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok!

Szerintem nem is szabad(na) ilyet elvárni egyik nőtöl sem. Konkrétan eddig senki sem kérdezte meg,hogy van-e hüvelyi orgazmusom vagy sem.

Azt kérdezték, hogy elélveztem-e, de azt nem,hogy hogyan. Csikló orgazmusom az van és így is boldog vagyok.

2023. júl. 16. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem mindenki tudna, csak olyan szerszám kell
2023. júl. 16. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen képtelen vagyok rá, meggyőződésem hogy alkatilag. A csiklóm messze van a hüvelytől, a hüvelyben nincs semmi megkülönböztetett érzékeny rész amit G pontnak szoktak leírni, maga az aktus meg nem egy olyan hú de intenziv érzés.

Örülök annak hogy csiklo + hüvely legalább néha sikerül, a természet kicseszett a nőkkel szexuális téren.

2023. júl. 16. 17:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs azt kihagytam hogy nálunk ebből nincs gond én mondtam az elején hogy számomra ez lehetetlen és az orgazmus nehéz, ne legyen ebből gond mert nem akarok ezen görcsölni :). A partner úgy van vele hogy ő azért akkor is próbálkozik de nem éli meg tragédiaként.
2023. júl. 16. 17:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én is képtelen vagyok rá, bár a párommal még csikló orgazmus sem volt, de abban még reménykedem, hogy lesz, mert csak nemrég veszítettük el mindketten.
2023. júl. 16. 20:53
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Az én párom se tud, elmondása szerint. De nekem van 2 kezem, meg a szám, és van még vibrátorunk is, amit oda lehet fogni a csiklóhoz. Van, amikor sorozatban van neki több orgazmusa a csiklóján keresztül.
2023. aug. 2. 21:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Csiklói orgazmusom van. Nem érzek ebből semmilyen hátrányt. A párom mindig kielégít aktus előtt.

Sohasem volt ebből gondom. Nem is értem, hogy lehetne ez baj. Élvezem a szexet, van orgazmusom, mi kell még? Ha valakinek ez nem felel meg, forduljon dilidokihoz, akár férfi, akár nő.

2023. aug. 2. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Idegélettanilag ilyen nincs ill. nagyon ritka. Vannak kevesen, akiknél maga a behatolás okozta feszítés gyors orgazmushoz vezet. Mivel az idegvégződések elsősorban a csiklón találhatók, az a legérzékenyebb terület. Persze nem kizárt, hogy hosszú tanulás útján el lehet érni, hogy kevésbé érzékeny anatómiai területek ingerlésekor létrejövő élmény szétterjedjen és orgazmusban tetőzzön.
2023. aug. 4. 09:09
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
14, ha annyira kicseszett volna, orgazmusunk sem lenne. Mindennek van előnye és hátránya. Mi pl. eltudunk élvezni többféleképpen (már aki, persze), és akár többször is egymásután.
2024. febr. 28. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!