Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szeretnem a huvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnem a huvelyi orgazmust atelni, de nem vagyok ra kepes. Valami kezeles segithet?

Figyelt kérdés

Felizgulni sem tudok. Utalom emiatt magam.

Evek ota fantazialok milyen lehet elelvezni huvelyi uton es egy jot szexelni.

Minden no kepes orgazmusra?

Konyorgom, mondjatok meg mi lehet a baj, szeretnek teljes szexualis eletet elni.

Nagyon kihat az eletemre a hianya. Koszonom

25L

2022. júl. 19. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Fogadd el magad, ne utáld.

Nem minden nő képes rá állítólag. Magamon nem ezt tapasztalom.

Viszont szeretem a szexet alapon is, fel tudom hergelni magamat is.

Jó ha párod (vagy partnered, kinek mi fér bele) odateszi magát a tested megismerésében, persze te is élvezd az ő felfedezését.

Alap, hogy kiismerd a másikat lépésről lépésre, majd ügyeskedj, játszadozz.

Sokan elhanyagolják ezen dolgokat, nincs meg az alapja az igazán jó szexnek.

Csiklós vagy hüvelyes vagy, de számos más érzékeny pontok vannak ott lent és az egész testen.

Aki nem tudja szenvedélyesen ezeket megismerni, felfedezni, azoknak javaslom.

Nem csak a behatolás és orális tevékenység létezik.

A rossz vagy semmilyen tapasztalatok miatt sokan már huszonévesen nem élvezik, ellaposodik a szexuális életük.

Felfedezés, érzések megélése, érzelmek, adok-kapok elv, kíváncsiság, másik öröme... Stb

Még a halk exeim is rendesen kikészülve hagoskodtak,jókat nyögtek, élveztem azt, hogy mit hoztam ki belőlük.

Rá kell vezetni az unalmas pasit is, ki kell zökkenteni a semmilyen szexből.

Utána pedig ráérez, jobban teljesít.

A külső maszti még menszesz görcsöt is megszűnteti, mert megmozgatja az alhasi izmokat.

Fedehd fel magad, ha pedig mással teszed azt minimum kommunikáljatok mi jó és merre.

Ne szégyenlősködjetek.

Ha már minuszba vagytok nincs min szégyenlősködni.

2022. júl. 19. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Sok kérdésből áll ez a dolog.

Egyrészt kérdés, hogy a csiklód izgatásával el tudsz-e menni? Másrészt kérdés, hogy partnerrel vagy maszturbálva el tudsz-e menni.

Elvileg nem minden nő tud elélvezni, hüvelyi orgazmusa pedig még kevesebbeknek van. Ám ez semmit nem számít, ezért ne utáld magad.

Szerintem az alap az, hogy masztizva el tudsz-e élvezni a csiklód ingerlésével. Ha igen, szerintem nagy baj nincs, max rossz partner.

Ha nem, érdemes lehet pszichológushoz, szexuálterapeutához fordulni. Gyakran akadályozza az elélvezést valamilyen mentális blokk. Legtöbbször az, hogy nagyon vágyunk rá.

Ha ez megvolt, érdemes a testedet felfedezni. Mi indítja be a fantáziádat, milyen ingerek esnek jól? Pl érdemes megkeresni a G pontodat, gyengéden izgatni a popsilyukadat, vagy amit csak szeretnél. Ha találsz egy jó és türelmes szeretőt, kipróbálhattok harapdálást, csókokat, a mellbimbód szopizását, akármit.

Azt se zárd ki egyből, hogy valamilyen fétised van. Tudok olyan nőről, aki azt szereti, ha megalázzák szex közben, csak így tud elélvezni. De ezekkel azért csak óvatosan, nem mindent kell kipróbálni.

2022. júl. 19. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Semmilyen "kezelés" nem segít rajta. A nők igen jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa. Ettől még semmivel sem leszel kevesebb. Ha nem megy akkor teljesen felesleges erőltetned mert csak elveszed a szex örömét. Engedd el magad és élvezd - ez a szex lényege nem az hogyan jutsz el az orgazmusig.
2022. júl. 19. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

Segítek szívesen, kezelnélek, kikúrálnálak :P

37F

2022. júl. 20. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Vibrátor :)
2022. júl. 24. 03:27
 6/10 anonim ***** válasza:
15%

Kezelés neve, ne kisfiúkkal szexelj, hanem férfiakkal.

Mióta a 42 éves párommal vagyok, mindig nedves a lepedőnk.

24/N

2022. nov. 13. 01:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem sosem kisfiukkal, az en parom is 40 feletti, de tudom, hogy nem veluk van a baj.😔
2022. nov. 13. 06:42
 8/10 he84 ***** válasza:
100%
Vele sincs baj kérdező. Itt írták neked többen és én is, hogy a legtöbb nő nem képes hüvelyi orgazmusra, még én se. Nincs veled semmi baj. Ne vedd alapnak a hüvelyi orgazmust, ne várd el és ne erőltesd, különben csak rosszabb. Fogadd el a csiklóit és azon belül azt is, hogy nem mindig sikerül az se, de általában többször és sokkal nagyobb eséllyel a hüvelyihez képest. Kár ezen makacsul stresszelned. Ráadásul amíg ezen stresszelsz, addig nagy eséllyel a csiklói orgazmus se fog menni. Ez egy ördögi kör, szabadulj meg ettől a túlzott, alaptalan elvárástól magad felé, mert addig a szex többi része is rossz lesz neked.
2022. nov. 13. 15:36
 9/10 he84 ***** válasza:
100%
Az üzim elején a "Vele" az "Veled" akart lenni.
2022. nov. 13. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Hozzám beíratkozhatsz egy kúrára. Garantálom, hogy minden nap tocsogni fogsz az élvezettől. A hét végén elégedetten fogsz távozni.
2022. nov. 13. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!