Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoktól kérdezem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezem, hogy nyáron sokszor azért is öltöztök így, hogy megmutassátok magatokat, vagy ez nem lényeges szempont?

Figyelt kérdés

Nyáron a jó időben kint az utcán sokféle viselet van. És ezek egy része, pláne ha megfelelően formás testhez társul, bizony esztétikailag is kívánatosak a férfiszemnek. Én nem szoktam hosszant bámulni, de a lényeget én is szeretem megnézni. Én is osztom azt a véleményt, hogy amit meg lehet mutatni, azzal nem kell szégyenkezni.

Itt most a kérdés keretén belül természetesen semmit nem kell villantani. Azonban mivel anonim fórum, nyugodtan válaszoljatok őszintén!

2023. júl. 15. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
Én nyáron mindig fényes fekete biciklis gatyában vagyok, mostanában sokszor toppal, de pólóval is hordom. Jelezték már többen hogy ezt szexinek tartják (sajnos fizikailag is, meg itt is írták az egyik kérdésemre leginkább privátban hogy szerintük biztos az). Ha ez így is van, nem igazán érdekel, mert csak a saját kényelmem miatt viselem utcán is, ebben érzem jól magam. Amúgy ha csak megnézik, az nem zavar.
2023. júl. 16. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Most mit vártál ekkora krváktól? Persze, hogy mutogatni akarják a pícsájukat.
2023. aug. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!