Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A félrelépő férfiak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félrelépő férfiak milyen szempontokat néznek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Amikor "kiválasztják" hogy kivel merik megcsalni a feleségüket. Mit néztek ilyenkor, milyen típusú nők tűnnek "biztonságosabbnak"? (Azaz hogy nem fogják elmondani, nem akarnak majd összejönni stb)

Nem vagyok érintett mielőtt valaki ezzel jönne, ráadásul nem is vagyok férfi, csak érdekelne hogy gondolkodtok ezzel kapcsolatban.

2023. máj. 20. 15:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én férfiként mindig azt hittem, hogy ez foglalkozástól függ. Mármint az olyan igazgatók, osztályvezetők meg ilyenek, akiknek van rá módjuk, összejönnek a titkárnőjükkel, vagy ilyesmi. Tehát a szitu adott. Akinek meg nincs alkalma kivel összejönni, az hűséges marad.
2023. máj. 20. 15:23
 2/19 anonim ***** válasza:
39%
Aki meg azért csajozik be, mert otthon nem kap meg valamit, komoly a veszélye, hogy végleg lecseréli. (Még mindig az #1-es.)
2023. máj. 20. 15:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy nekik ,csak lyuk legyen . Én pl .most bepipultam ő letagadta ,hogy van felesége,engem megdugott aztán hetekre eltűnt ,aztán látott az utcán és még megkérdezte miért fordultam el tőle,meg miért nem köszönök neki. Rá később egy másik csajjal ugyanezt akarta csinálni ,csak pechje volt mert a másik csajt is bejelölte facen és csak azokat gyűjti össze kamu facen akiktől akar valamit. Én ráírtam a csajra ,hogy felesége van a faszinak meg gyereke . Erre kitörólte magát . De ugrott neki az ingyen pina is.A másik csaj elküldte neki a feleségével lévő közös képet ,így lebukott a féreg . Nem fog több nőt hülyére venni az tuti ..mocskos ....
2023. máj. 20. 15:31
 4/19 A kérdező kommentje:
De aki pl munkahelyen megy rá nőkre, akik tudják róla, hogy van felesége? Akkor mi alapján választ nőt, hogy ne bukjon le?
2023. máj. 20. 15:35
 5/19 anonim ***** válasza:
31%
Ez buszvezető volt ,és cetlire írta rá a nevét és adta oda random lányoknak.
2023. máj. 20. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
De az olyanoknál odahaza valami gáz van. Különben minek kavarna mindenkivel?
2023. máj. 20. 15:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Ne ezt én sem értem Egyszerre több nőt akart ez is befűzni. Nem fél ,hogy egyszer megbukik? Minek kell neki több nő? Nem lett volna elég egy biztos
2023. máj. 20. 15:50
 8/19 anonim ***** válasza:
Egy okos nő mindenre rájön. Csak ő ezt nem gondolta át.
2023. máj. 20. 15:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz??Nincs semmi ilyen szempont, nyilván azzal fog félrelépni akit megkíván és megakar dugni, és a nő is részese ennek, ezek döntenek
2023. máj. 20. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen részese,de ha elmondja őszintén ,hogy figyelj én nős vagyok gyerekkel ,a nő nem biztos ,hogy belemegy. Őszintének kellett volna lenni.
2023. máj. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!