Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori egy 25 eves ferfinal ez?
Figyelt kérdés
Most jöttem össze egy sráccal.
Tegnap este lefekudtem vele, este 7 és kb 11 között négyszer élvezett el,ugy hogy az első és a második között le sem lankadt neki, tudta folyatatni.
Eddigi pasijaim erre nem voltak képesek.
Normális ez?
22/N
2023. júl. 14. 16:20
11/15 anonim válasza:
Öreg barátunk, sildenafil jó támaszt nyújtott neki.
12/15 anonim válasza:
Nem ártana egy kicsit utánnaolvasni a témának.A fiziológiai folyamatoknak.Nem véletlen hogy egy kiadós szex után a hímvessző lelankad.Legalábbis valamennyire biztosan.Azt még el tudom képzelni hogy 2 menetét letoltatok ,de 4 ét lankadás nélkül biztosan nem!Mert különben szétb.szta volna a farkát meg a vérdényeit is.
13/15 anonim válasza:
Itt senki nem tud olvasni?
Ha még egy válaszoló, de hogy többen sem értették, hogy csak az első és a második között nem lankadt le, nem pedig 7-től 11-ig egyáltalán nem.
Azonkívül 4 óra alatt 4 ejakuláció nem egy lehetetlen valami egyébként, illetve az ugyan ritkább, de szintén előfordul, hogy valakinek az elélvezés után is megmarad az erekciója, és folytatja a következő menettel, én is ilyen vagyok például.
Persze, van a másik véglet is, aki, ha elélvez, azonnal le is lankad tőle, és aznapra már használhatatlan.
14/15 anonim válasza:
Hát nem tudom kinek hihetetlen kategória de nekem kb így működött fiatalon. Most az a különbség, hogy nem durranok el de áll akár másfél órán keresztül. Azelőtt viszont eldurrantam és szinte rögtön jöhetett a következő menet. 25 évesen bármikor , éjjel nappal dugtam volna. Tudom, hogy nem ez az átlagos mert sok nő csodálkozott. A legtöbb pasi 3-5 perc és lő aztán ennyi. De nem vagyunk egyformák.
15/15 anonim válasza:
Van aki nagyon potens, meg nagyon bejöttél neki lehet. De még valószínűbb, hogy benyomott valami cuccot. Amivel semmi gond nincs amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!