Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy nő "felkínálja" magát egy férfinak, pl az ismerősének? Hogy fogadják ezt?
Sajnos nem gyakori és lehet hogy a pasik sem tudnák normálisan kezelni.
Fejlettebb társadalmakban ez természetes, mindegy hogy nő vagy férfi, ha akar valamit akkor mondja.
Itthon még egy nem tartunk itt.
2-esnek: igen, a gyere dugj meg-re gondoltam.
De randi felajánálásnál is hasonó lehet a helyzet.
Egyszer volt olyan barátnőm, hogy úgy nyomta magát hozzám, hogy érezzem, ő meg engem. Majd csók közben is éreztem a derék mozgásán, hogy többet akar.
Meg is történt. A végén mondta, hogy már nagyon kívánt csak nem merte mondani eddig. De több ilyen nem volt. Általában, megvárják, ameddig a férfi kezdeményez. Apró jelek vannak, de inkább azt várják, hogy a férfi lépjen a tettek mezejére.
#5: Ez esetben nálam egyszer volt ilyenre példa, mikor konkrétan megírtam egy pasinak, akivel korábban kb 0 beszélgetés volt köztünk, hogy hát szívesen megvígasztalgatnám a szakítás után;) Először úgy tűnt vonakodik belemenni, kb csak annyit mondott hogy rendben észben tartja. Aztán később írt, hogy átgondolta és jó ötlet:D úgyhogy pár napra rá össze is hoztuk a találkozót.
Ilyet én sosem csináltam és nem is fogok, ez egy speciális helyzet volt. Egyébként csak normál ismerkedést követően voltam benne szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!