Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy nő "felkínálja" magát egy férfinak, pl az ismerősének? Hogy fogadják ezt?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 13:14
A kérdező szavazást indított:
Gyakori, és tetszene
Ritka, és tetszene
Gyakori, nem tetszene
Ritka, és nem tetszene
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos nem gyakori és lehet hogy a pasik sem tudnák normálisan kezelni.

Fejlettebb társadalmakban ez természetes, mindegy hogy nő vagy férfi, ha akar valamit akkor mondja.

Itthon még egy nem tartunk itt.

2021. okt. 21. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Mi számít neked felkínálásnak? Ha egy nő kezdeményez? Vagy a gyere dugj meg kategória?:D
2021. okt. 21. 13:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodtam én is. Miért ne kezdeményezhetne a nő? Vagy: miért nézik le ezeket a nőket a férfiak?
2021. okt. 21. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem tetszik nekik, szóval nem gyakori.
2021. okt. 21. 13:22
 5/12 A kérdező kommentje:

2-esnek: igen, a gyere dugj meg-re gondoltam.

De randi felajánálásnál is hasonó lehet a helyzet.

2021. okt. 21. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
nekem felkínálta magát. Nagyon tetszett! ;) s sokáig voltunk szexkapcsolatban. Örömmel veszem az ilyen megkeresést ;)
2021. okt. 21. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon ritka, vagy iszonyat sok pia kell hozzá 😂 Nem a nők rántják magukra a pasit, csak "jeleket" küldenek hogy kapcsolj már rá apukám, ha ügyi vagy még tán' meg is dughatsz.
2021. okt. 21. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Volt rá példa. Egy korábbi csaj lakótársam nagyon bejött nekem, aztán egyszer iszogatni kezdtünk, mindig ügyeltem rá, hogy ne legyen üres a pohara, aztán nem durván, de világosan a tudtomra adta, hogy dugni akar velem, amit én visszautasítottam az állapota és egyéb, az én értékrendiemmel összeegyezhetetlen dolgai miatt. Be is sértődött, elment hányni, majd aludni.
2021. okt. 21. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer volt olyan barátnőm, hogy úgy nyomta magát hozzám, hogy érezzem, ő meg engem. Majd csók közben is éreztem a derék mozgásán, hogy többet akar.

Meg is történt. A végén mondta, hogy már nagyon kívánt csak nem merte mondani eddig. De több ilyen nem volt. Általában, megvárják, ameddig a férfi kezdeményez. Apró jelek vannak, de inkább azt várják, hogy a férfi lépjen a tettek mezejére.

2021. okt. 21. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

#5: Ez esetben nálam egyszer volt ilyenre példa, mikor konkrétan megírtam egy pasinak, akivel korábban kb 0 beszélgetés volt köztünk, hogy hát szívesen megvígasztalgatnám a szakítás után;) Először úgy tűnt vonakodik belemenni, kb csak annyit mondott hogy rendben észben tartja. Aztán később írt, hogy átgondolta és jó ötlet:D úgyhogy pár napra rá össze is hoztuk a találkozót.

Ilyet én sosem csináltam és nem is fogok, ez egy speciális helyzet volt. Egyébként csak normál ismerkedést követően voltam benne szexben.

2021. okt. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!