Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Édeshármas/-négyes közben nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édeshármas/-négyes közben nem vagyok féltékeny a nejemre, sőt büszke vagyok és izgat ha a feleségem mással van. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Fiatal éveim elején a világ legféltékenyebb embere voltam. Most ez megváltozott. Nemrég voltunk swingerezni és láttam nejemet mással. Jó volt látni. Sőt izgató volt. Mindig is büszke voltam rá hogyha valakinek tetszett. Élveztem hogy élvezi mással az együttlétet, hogy majd 18 év házasság után mással lehet, másnak is tetszhet és kívánatosnak tartja.

Nem értem a féltékenységhez való hozzáállásom változását. Mi állhat a háttérben? Szeretném megérteni az érzéseimet.

Kinek mi a tapasztalata ezzel?

#swinger #párcsere #whifesharing
2023. júl. 14. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Mivel nem akarod tulajdonolni , de a gyönyörét szereted látni .
2023. júl. 14. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szereted de nem birtoklod ez ritka, és én is így vagyok a párommal.
2023. júl. 14. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Az történt hogy fejben is felnőttél és rájöttél, hogy az érzelmi kötődés sokkal-sokkal több mint a szimpla testiség. A vibrátorra sem féltékeny az ember - a többesekbe bevont pasik csak ilyen funkciót töltenek be.
2023. júl. 14. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Elmúlt köztetek a szerelem, viszont jóban vagytok egymással. Továbbá növekedett az érzelmi intelligenciád ahogy idősödtél.

Én is megosztanám a feleségem más férfiakkal.

2023. júl. 14. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg mindig szeretem, most meg jobban.
2023. júl. 14. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem , és többet akarok nyujtani neki , mint amit tőlem kapni tud .
2023. júl. 17. 13:23
 7/10 sipekilaci ***** válasza:
100%
Szeretem a barátnőmet, és örülök ha frenetikus nagyokat élvez. És ha ez 2- vagy 3 pasival történik az mindenkinek nagyon jó. Büszke vagyok rá, hogy a barátnőm 3 pasit is kielégít egyszerre.
2023. júl. 18. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem is izgat.Beindít ha más is kivánatosnak látja.
2023. aug. 26. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hölgy ismerősömet egyszer kifaggattam a témával kapcsolatban . Neki az volt a véleménye , hogy egy nőt tökéletesen kielégiteni két (megfelelő) férfi tudja .

Ja ez a hölgy 45 éves férjes asszony volt .

2023. aug. 29. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 ez nincs teljesen így, s nem is mindenki vágyik a többes kalandokra. A hölgy ismerősöd egyszerűen nagyon izgatja a többes játék - s szerencsés asszony, hogy a férjét is (ezért alkotnak jó párt).
2023. aug. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!