Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas/-négyes közben nem vagyok féltékeny a nejemre, sőt büszke vagyok és izgat ha a feleségem mással van. Miért van ez?
Fiatal éveim elején a világ legféltékenyebb embere voltam. Most ez megváltozott. Nemrég voltunk swingerezni és láttam nejemet mással. Jó volt látni. Sőt izgató volt. Mindig is büszke voltam rá hogyha valakinek tetszett. Élveztem hogy élvezi mással az együttlétet, hogy majd 18 év házasság után mással lehet, másnak is tetszhet és kívánatosnak tartja.
Nem értem a féltékenységhez való hozzáállásom változását. Mi állhat a háttérben? Szeretném megérteni az érzéseimet.
Kinek mi a tapasztalata ezzel?
Elmúlt köztetek a szerelem, viszont jóban vagytok egymással. Továbbá növekedett az érzelmi intelligenciád ahogy idősödtél.
Én is megosztanám a feleségem más férfiakkal.
Egy hölgy ismerősömet egyszer kifaggattam a témával kapcsolatban . Neki az volt a véleménye , hogy egy nőt tökéletesen kielégiteni két (megfelelő) férfi tudja .
Ja ez a hölgy 45 éves férjes asszony volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!