Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büszke vagy a testedre?
Milyen magas vagy?
Hány kg?
Hány éves?
Mi a nemed?
Milyen a testalkatod szerinted?
Bármi egyéb információ?
Természetesen miért nem vagy miért igen?
188cm
88kg
36
Férfi
Kigyurt
Nem azert ilyen, hogy buszke legyek ra, csak igy erzem benne jol magam.
175
80
23
Férfi
Normál/átlag.
Jóképű vagyok ami sokat ad hozzám.
Azért vagyok megelégedve, mert a tökéletesre törekszem. Genetikailag jó testem van. Erőfeszítéssel olyan lehetek amivel kb bárkit megkaphatok. Személyiségem is elég jó mert normális vagyok meg minden ami a mai világban ritka. Szóval összességében én örülök magamnak. ^^
Van, hogy néha meglátok egy férfit és úgy gondolom szívesebben cserélnék vele testet, de aztán mégse. Jó nekem az enyém, mert többet kilehet belőle hozni mint a máséból. Én így akarom elérni a tökéletességet.
23/f
163 cm
52 kg
39
Nő
Sportos
Bármi egyéb információ? Odavagyok az autókért
Nem vagyok büszke a testemre. Ez csak egy adottság. Az elért eredményeimre, és az életszínvonalra vagyok büszke, amit saját erőből értem el
173cm
72kg
32 éves vagyok
Férfi
Vékonynak mondanàm magam.
Ahhoz képest, h nem sportolok semmit, egészen jó formàban vagyok.
190
100
48
Ferfi
Aputest
Szereny vagyok
Szingli
175 cm
94 kg
31 éves
Kicsit robosztus de az edzésre jól reagál a testem. Most a hasamon dolgozok, abból jó lenne pár centimétert leadni.
Állítólag nem vagyok rossz képű, inkább az atlagtol kicsit jobb.
Alapvetően elégedett vagyok a testemmel. Amin nagyon meglepődtem hogy amióta apukásabb a testek azóta több lánynak bejövök ami elég fura.
Nem. De volt olyan, hogy -ha nem is kimondottan a testemre büszke, de a befektetett munka eredményével- elégedett voltam.
187cm
83kg
F30
Egyéb infó; barna hajam van, nagy orrom, és nagy szívem.
Utolsó kérdés értelmetlen, mert egy szintaktikailag hibás mondattal van tálalva. Erre nem tudok egyebet írni
Á, kimaradt hogy milyen a a testalkatom. Azt írnám, hogy "átlagos" (tudatosan nem a "normál") szót írtam.
Ja, egyéb infóhoz még: van olyan genetikai mutációm, ami látszik a testemen. Igazán apróság, nem mozgásszervi, nem a fejemen van, de azért észre lehet venni.
192 cm
97 kg
28 éves
férfi
aputest
A COVID időszak engem is megviselt a súlyomat tekintve, tavaly augusztusban még pont 120 kg voltam. Borzalmas volt, de most sikerült szerencsére először 12 kg-ot leadni még tavaly év végéig, amit március végéig tudtam is tartani, most meg április óta 11 kg-ot. Sokkal jobban érzem magam így, de még 12 kg-ot mindig szeretnék leadni.
Még nem vagyok büszke a testemre, de ha elérem a kívánt súlycélomat, akkor az leszek. ;) Viszont addig is örülök neki, hogy XXL helyett már csak L-es a méretem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!