Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van még aki büszke a szüzességére felnőtt korban is?
Ők mire büszkék? Arra hogy egyetlen párkapcsolatot se (és semmi mást sem) képesek felmutatni ahol meglett volna az őszinte vágy+kellő bizalom?
Ti nem gondoltok szánakozva azokra, akiknek csak annyi pozitív tulajdonsága vagy elért érdeme van, hogy mellette egy szüzesség még bármit is nyom a latba?
Kort és nemet is kérek írni
Azzal nincsen bajom ha valaki felnőttként szűz, én is az vagyok, ahogy sokan mások is.
Bár bevallom, hogy a szüzességgel dicsekedni vagy büszkélketni nyíltan tényleg meredek. Ugyanúgy ahogy az is furcsán jön ki ha valaki nyíltan hangoztatja hogy elvesztette, vagy ezzel büszkélkedik. Mindennapi beszélgetésekben meg nagyon ritkán jön fel ez a téma amúgy is, a diskurzus közepébe belevágni egy "Amúgy én szűz vagyok"-ot minden előzmény nélkül tényleg furi.
De hát, kinek a pap kinek a papné, gondolom én. Sokak számára neveltetésből adódóan ez lehet egy "érték", de azt is tudniuk kell hogy nem mindenki osztozik ezzel a felfogással, így nem érdemes ezt másokra erőltetniük sem.
Én nekem nagyon bejön, ha valaki felnőtt korában is szűz. Nem találni annyira normális embert, akivel élethosszig el tudnád képzelni, ő megőrizte magát, nem adta át magát a vágyának. Persze van ebből beteges féle, aki mindenáron akart, de képtelen megnyitnia magát mások felé és betegessé vált.
Én olyan nőt képzelek el, aki jóindulatú, szerető, de sosem bízott meg a férfiban, hogy belemenjen. Ezért maradt magának.
Emlékeztek erre a Bálint Emese nevű (18-ban 28 éves) színésznőre aki a 'nagy őre" tartogatta a szüzességét? 😂 Annó nagy port kavart a médiában a kijelentéseivel.
Idézem : ebben az "elkorcsult, szemét világban ő az egyedüli érték mivel nem cigizem, nem iszom és mêg (orvosilag igazoltan) érintetlen vagyok" 🤦♂️😂
S még 300 millának sem adta be a derekát.
Lehet, hogy ez csak egy sarkirott példa, de el tudom hinni, hogy még manapság is vannak ilyen magukat felsőbbrendünek érző véglenyek...
Én nem gondolok róluk semmi. Az adott személy magánügye. De felesleges hangoztatni, mert attól nem lesz sem több, sem kevesebb az ember.
Az erőszak után én azt hittem,hogy soha többé nem fogok bízni senkiben ezáltal nem jutok el az ágyig senkivel. Ha nekem sikerült akkor egy épelméjű szűznek is sikerülnie kell kialakítani bizalmat illetve kötődést.
Annyit viszont hozzátennék, hogy legalább nem fekszenek le mindenféle jöttmenttel (ezt becsülöm bennük). Az, hogy az elvesztés után még ki akarják-e élni magukat az meg már egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!