Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt nő szüzességét jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nő szüzességét jobb elvenni?

Figyelt kérdés

Voltam már szűz lánnyal. Két exemnek én vettem el a szüzességét, plusz volt még 2 csaj, velük csak petting (ekkor már nem voltam szűz).

Érettebb, 20-30 éves szűz nővel nem voltam még. Szerintetek ők érzékibbek, ügyesebbek és lelkesebbek lennének mondjuk pettingben?

Mert ugye az elméleti tudásuk sokszorosa lehet, mint pl egy 16 éves szűz lánynak, illetve a testüket is talán jobban ismerik, mint egy fiatal szűz lány.

Fiúk, lányok, ti mit gondoltok? Felesleges ilyenre vágynom, vagy bizony van különbség?

2021. júl. 3. 00:16
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

ez egyéntől függ, én összejárok egy 24 éves szűz lánnyal (punciba még nem volt, szóval még ott szűz)

előtte nem voltam szűz lánnyal, de ő nem a szüzessége miatt olyan amilyen, hanem a vágyai miatt

van rossz tapasztalatom is szűz lánnyal 20 éves létére eléggé éretlen volt minden téren, végül vele nem jutottam el a szexig

2021. júl. 3. 00:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Nahát első válaszoló, nagyon irigyellek. Ugye nincs semmi rendkívüli vágya a csajszinak?

Szóval csak nagyon kívánós, magas a libidója?

2021. júl. 3. 00:51
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
extrém vágyai is vannak
2021. júl. 3. 01:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Ohh oké. Én nem érzem, hogy oda lennék extrém dolgokért, de kérlek írd le, ha nem titok. Hátha valamelyik megtetszik :))

Jöhet privátban is, ha gondolod

2021. júl. 3. 01:10
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Én 25 évesen vesztettem el, mert elég "válogatós" vagyok, vártam a megfelelő partnerre, és csak a párkapcsolat volt nálam opció.

Nyilván nem olyan volt, mintha 16 éves lennék. Az első csók és az első szex között kb. 1 hónap telt el, közben volt petting. Szóval időben nem kellett annyit tökölnie a barátomnak, hogy várjon rám fél évet, vagy ilyesmi. De én nem is úgy gondoltam a szüzességemre, mint valami féltett kincsre.

2021. júl. 3. 11:58
 6/10 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló, tetszik a hozzáállásod. :))

Valaki írhatna nekem esetleg, akinek nincs barátja

2021. júl. 3. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
mindenki irkálja, hogy mondjuk a többes szex vagy a domina dolog beteges, de nekem sokkal taszítóbb volt mindig amikor egy pasi a szűz lányokra megy, mert imádja elvenni a szüzességüket. Egy ilyen srácot ismertem és folyton a fiatal csajoknál körözött, ami már nagyon gáz volt 30+ évesen, hogy 16 éveseket fűzött.
2021. júl. 29. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy felnőtt nő a szex más területén lehet érettebb, gyakorlottabb. Ha szeretné elveszteni, akkor elég arra koncentrálnia és nem az egész együttlétre. A fiatalokkal az a gond, hogy ők gyorsan vesztik el és sokszor meggondolatlanúl. Felnőtt, érettebb nő már jobban átgondolja, hogy kivel fekszik le, főleg ilyen céllal. Én azt gondolom 20+ nők szüzességet sokkal jobb elvenni! Csak az ilyenek már nagyon ritkák!
2021. júl. 29. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok és még szüz és azt biztosan elmondhatom, hogy sokkal jobban jártam azzal, hogy vártam minimum eddig, mert ha 16 évesen elvesztettem volna akkor tuti rossz lett volna mivel nem ismertem még a testem, prüd voltam a mai énemhez képest és azt is jobban tudom, hogy a másik félnek mi a jobb. Szóval igen szerintem jobb.
2022. aug. 1. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Àltalàban nagyon kevés csaj szűz 20 éves kora felett, nekem szűz lànnyal sem volt dolgom egyàltalàn 😅
2022. aug. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!