Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van még aki büszke a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van még aki büszke a szüzességére felnőtt korban is?

Figyelt kérdés

Ők mire büszkék? Arra hogy egyetlen párkapcsolatot se (és semmi mást sem) képesek felmutatni ahol meglett volna az őszinte vágy+kellő bizalom?

Ti nem gondoltok szánakozva azokra, akiknek csak annyi pozitív tulajdonsága vagy elért érdeme van, hogy mellette egy szüzesség még bármit is nyom a latba?

Kort és nemet is kérek írni

2022. dec. 28. 00:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

13. Á, sejthető volt, hogy beugrik valami fanatikus valláskárosult. Házasságig őrzi? 😂😂😂😂 Ja, aztán vagy szerencséje van a párjával és passzolnak az ágyban is, vagy esélyesen olyan pocsék szexuális élete lesz, hogy egy savanyú uborkaként fogja leélni az idejét. Ez eléggé felelőtlen, mindent 1 lapra feltenni.

Normális ember nem kockáztat meg ilyesmit, hogy aztán válnia kelljen, vagy szar legyen az utolsó 50-60 éve, és inkább minden szinten megismeri a párját házassàg előtt, olyan társat választ majd lép vele házasságba, akivel úgy érzi boldogan le tudna élni egy életet. Boldogan!!! minden téren! Nem mindenki akar megalkuváson és szerencsén alapuló házasságot. Esküt tenni komoly dolog, jobb esetben az ember 1000x meggondolja kivel lépi ezt meg.

2023. márc. 4. 01:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok büszke de nem is szégyellem. Teljesen semleges.
2023. márc. 15. 19:54
 23/28 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy 19:54?

Mennyire vagy vallásos? Mekkora a péniszed?

2023. márc. 15. 20:23
 24/28 anonim ***** válasza:
22 éves nő vagyok. Nem vagyok vallásos.
2023. márc. 15. 20:40
 25/28 A kérdező kommentje:

Egy kicsiny faluban laksz, hogy nem csábított még el senki? Vagy van valami frusztrációd a férfiakkal szemben?

Nem csesztetni akarlak, hanem beleképzelni magam a helyzetedbe

2023. márc. 15. 20:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Városban lakok. Szerintem nincs semmi bajom. Egy szexkozpontú világban élünk ahol a legtöbb embernek ez a legfontosabb. Nekem nem annyira fontos. Majd ha úgy alakul történik valami. Nem rágódom fajta, nincs min.
2023. márc. 15. 20:47
 27/28 A kérdező kommentje:
Értem. Na és egyetemen sem csábitgattak a pasik?
2023. márc. 15. 20:50
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem jártam sose egyetemre.

De amúgy nem csábitott senki. Szertem ha próbálkoznék összejönnd valami de annyira nem érdekel.

2023. márc. 15. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!