Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki izgul arra, hogy a férfit felcsatolhatóssal megdugja?
Figyelt kérdés
Korral!2023. júl. 14. 00:13
4/11 anonim válasza:
Hát' olyan százezerből talán akad, a többi azért elvárja hogy ha már odanőtt a lábad közé valami akkor használni is tudd.
5/11 A kérdező kommentje:
#5 Félreérted.. Full heteró vagyok. De múltkor a barátnőm 2 év után kérdezett egy olyat, hogy próbáltam-e már a prosztata masszázst, csinálták-e nekem. Mondtam, nem és nem is vonz. Mondta, pedig úgy veszett nagyot lehet élvezni. Válaszom erre, hogy utána én nem tudnám magam férfinak érezni.. Meg nekem undorító, hogy a seggembe nyúlkáljon. Azt válaszolta hogy kézzel ő sem csinálná! De vannak rá eszközök. Szóval gondolom itt dildóra vagy felcsatolhatósra gondolt.. De mondtam neki hogy engem ez nem vonz. És ezért érdekel az.. hogy vannak-e olyan nők akik ezt igénylik, hogy így a pasijukat... " kényeztessék "
2023. júl. 14. 01:56
6/11 anonim válasza:
Van 1-2 olyan film, amiben a nőt a hapsi pl.: vegzálta 1000-el, így amikor felülkerekedett a nő, akkor megkapta tőle a magáét a pasi.
7/11 anonim válasza:
nekem volt partnerem aki arra izgult, ha felcsatival megdugtam, furi volt, de idővel belejöttem
8/11 anonim válasza:
Kérdező! Méltatlanná váltál a csajodra, add meg a számát, nekem megmasszírozhatja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!