Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat ki elégítettem orálisan és rá egy órára ő is ki elégített újjal,lehet e terhes ettől? Vagy feleslegesen félek ?
Hány éves vagy 10?
Mert akkor még nem kéne ilyesmit csinálnod talán.
Bár ha idősebb vagy sem kéne ha ennyi eszed van.
Terhes csak spermiumtól lehetsz ami lehet az előváladékban is de ha nem került a puncidba mond, hogyan lehetnél terhes?🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elmondom sehogy!
10/10
Köszönöm a válaszod meg annak is akik normálisan válaszoltak!
Semmi nem volt az újján amennyire fel izgultam és amennyire nedves voltam úgy fogta be az újját ,és a pénisze nem ért a hüvelyemhez sem ,csak azért aggódom mert utána olvastam és ilyen tünetek a terhesség tünetei is és ezért félek
14
Hány éves vagy? Minden rossz szándék nélkül kérdezem.
Esetleg utána olvashatnál annak is, hogy hogyan készül a baba.
Tehát összegezve: kielégítetted a barátodat szájjal, de nem élvezett el (ez már ellentmondás), nem jött sperma, hozzá se nyúlt a farkához, aztán ő ujjal elégített ki, de orgazmusa egyikőtöknek se volt (újabb ellentmondás)...
Szóval, lehetsz-e terhes, ha cumizod a barátod, akinek nem jött egy csepp sperma se a farkából, de ha jött is volna, nem nyúlt hozzá, majd a tiszta kezével megujjazott??? Nem. Nem. NEEEEM!!!
Nagyon remélem, hogy egy unatkozó troll vagy, mert ha nem... akkor súlyos problémák vannak...
Röviden: nem!
És még valami, ha ennyire alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, nem biztos, hogy szexelned kellene...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!