Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomat ki elégítettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat ki elégítettem orálisan és rá egy órára ő is ki elégített újjal,lehet e terhes ettől? Vagy feleslegesen félek ?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérnék szépen!
2023. júl. 13. 14:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy 10?

Mert akkor még nem kéne ilyesmit csinálnod talán.

Bár ha idősebb vagy sem kéne ha ennyi eszed van.

Terhes csak spermiumtól lehetsz ami lehet az előváladékban is de ha nem került a puncidba mond, hogyan lehetnél terhes?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Elmondom sehogy!

2023. júl. 13. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:
De szerettük Dr. Veres Pétert...
2023. júl. 13. 14:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Még másfél hét van a következő mensidig. HA történt volna is megtermékenyítés ovulációkor (de biztosan nem történt), mostanra még csak be se ágyazódott volna. Szóval egyértelműen kizárható, hogy amiket te érzel, azok terhességre utaló tünetek! Csak magadnak generálod ezeket pszichésen.
2023. júl. 13. 14:51
 14/24 A kérdező kommentje:

10/10

Köszönöm a válaszod meg annak is akik normálisan válaszoltak!

Semmi nem volt az újján amennyire fel izgultam és amennyire nedves voltam úgy fogta be az újját ,és a pénisze nem ért a hüvelyemhez sem ,csak azért aggódom mert utána olvastam és ilyen tünetek a terhesség tünetei is és ezért félek

2023. júl. 13. 14:51
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

14

Hány éves vagy? Minden rossz szándék nélkül kérdezem.

Esetleg utána olvashatnál annak is, hogy hogyan készül a baba.

2023. júl. 13. 14:58
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Amíg a g@ci nem jut fel, addig nincs baba.
2023. júl. 13. 15:00
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Tehát összegezve: kielégítetted a barátodat szájjal, de nem élvezett el (ez már ellentmondás), nem jött sperma, hozzá se nyúlt a farkához, aztán ő ujjal elégített ki, de orgazmusa egyikőtöknek se volt (újabb ellentmondás)...

Szóval, lehetsz-e terhes, ha cumizod a barátod, akinek nem jött egy csepp sperma se a farkából, de ha jött is volna, nem nyúlt hozzá, majd a tiszta kezével megujjazott??? Nem. Nem. NEEEEM!!!

Nagyon remélem, hogy egy unatkozó troll vagy, mert ha nem... akkor súlyos problémák vannak...

2023. júl. 13. 15:02
 18/24 anonim ***** válasza:
8%
Az új barátodtól lehetsz terhes!
2023. júl. 13. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Röviden: nem!

És még valami, ha ennyire alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, nem biztos, hogy szexelned kellene...🤔

2023. júl. 13. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehetsz terhes, még akkor se lehetnél ha telibe ráélvez a puncidra kívül mert nem csúszik fel magától a sperma.
2023. júl. 13. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!