Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat ki elégítettem orálisan és rá egy órára ő is ki elégített újjal,lehet e terhes ettől? Vagy feleslegesen félek ?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérnék szépen!2023. júl. 13. 14:30
1/24 anonim válasza:
Felesleges félned, nem lehetsz terhes.
2/24 anonim válasza:
Ha nem élvezett beléd akkor kevés esély rá
3/24 anonim válasza:
Ki?
De milyen újjal? Mi volt az új?
Hogy a barátod lehet-e terhes??
És erre akarsz NORMÁLIS válaszokat kapni?? 🤦
4/24 anonim válasza:
Nem lehet. Mitől lenne az? A spermium élettartalma a szabad levegőn még percekig sem tart, nem hogy egy óráig..
5/24 A kérdező kommentje:
Én lehetek e attól terhes hogy a barátomat orálisan kényeztettem el sem ment meg semmi csak kényeztettem és ő utána egy órával kb újjal csinálta nekem? Mert néha fáj a fejem,a derekam,hasam,szédülök meg egyszer éreztem fémes szájízt is meg elég sűrűn fáj a szemem vagy ez más betegségnek tudható ?
2023. júl. 13. 14:37
6/24 anonim válasza:
A kérdésed h miután lepippantottad, megfogta a spwrmás farkát, és később megujjazott, lehetsz-e terhes? Ha nem folyt a sperma az ujjáról amit bedugott neked, kizártnak tartom h teherbe ess.
7/24 anonim válasza:
Előző vagyok, es már semmit nem értek. Ha el sem ment, nincs spermium a dologban, mitől lennél terhes? Hány éves vagy? Tudod h mi kell a terhességhez?
8/24 anonim válasza:
Ha már szoptad miért nem végig?
9/24 A kérdező kommentje:
Nem volt sperma max elő váladék a farkán még nem is nyúlt hozzá csak én és egyikünknek sem volt orgazmusa csak utána olvastam és terhességre utaló tüneteim vannak de nem minden nap , akkor lehet hogy betegség állhat a háttérben mert még másfél hétig mire meg kellene jönnie
2023. júl. 13. 14:42
10/24 anonim válasza:
Nem lehetsz ettől terhes semmiképp sem.
Ahhoz az kellene hogy a barátod pénisze bemenjen a hüvelybe. (És előváladékból vagy elélvezéstől sperma elmenjen a méhedig). De ez ugye nem történt meg. Amíg csak az ujja volt benned, addig semmiképp sem lehetsz terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!