Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Egyéjszakásba/alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egyéjszakásba/alkalmiba is igyekeztek a partnernek is orgazmust okozni?

Figyelt kérdés

Kézzel, szájjal, akárhogy? Akár ha csak egyszer szexeltek a csajjal, akár pár alkalommal. De nem barátnő, nem is rendszeres szexkapcsolat.

Vagy nem érdekel titeket?

2023. júl. 11. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Ez most hülyén fog hangzani, de jobbsn figyelek a partner elégedettségére, mint a sajátomra. Persze én is megleszek előbb-utóbb, de a partner a lényeg, nincs annál izgatóbb, mint amikor elélvez.
2023. júl. 11. 23:12
 12/23 anonim ***** válasza:
54%

11-es volttam.

Én is utálom a csöpögős, valószínűleg lájkvadász, jajdecukivagyok válaszokat, de ha én tényleg így gondolkodom az adott kérdésről, akkor mi van?

2023. júl. 11. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó! Akkor az tök jó a partnereidnek, ne foglalkozz a pontozással! Engem párkapcsolatban sem elégítenek ki, nem hogy alkalmiban.😔
2023. júl. 12. 00:18
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Engem talán a legjobban az mozgat meg vagy izgat fel, ha látom, hallom, érzem hogy a szexpartnerem élvezi ami történik. Így igen, mindig az a cél hogy meglegyen az orgazmus
2023. júl. 12. 00:26
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Mindenkepp elobb o megy el es csak utanna en, barmi is tortenik. Lovagolhat akar reggelig de a lenyeg o megy el hamarabb, tudom tartani :-)
2023. júl. 12. 01:02
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
Én igen
2023. júl. 12. 01:16
 17/23 anonim válasza:
11%
Egy filmben hallottam olyan idézetet hogy az ember abban különbözik az állattól hogy tud uralkodni a primitív ösztönein. Én ilyen nyomi dolgokban nem veszek részt.
2023. júl. 12. 05:20
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Én igen. (Prostinál nem.)
2023. júl. 12. 07:51
 19/23 anonim ***** válasza:
11%

Én szingli pasiként igen,természetesen!

Nekem mindig is a partner elélvezése a legelső,akár többször is...

Kinyalom csiklóját,punciját,ha engedi,s szereti,popsiját is,közben persze ujjazom,ahol szeretné,vagy vibri,dildó,anál plig használata...

S ha ő elélvez minimum egyszer,de inkább többször is,s látom,hogy tényleg élvezi,nah az nekem a mámor,gyönyör...

No én persze ha szeri,ingedi,akkor a cicijét,bimbóját is kényeztetem!!!

Aztán csakis ezek után valamikor a saját élvezésem,spriccelésem jöhet!!!

2023. júl. 12. 08:59
 20/23 anonim ***** válasza:
22%
Minden alkalommal, akar hogy is van. Nem vagyok önző. Sokkal jobban szeretek adni. 30F
2023. júl. 12. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!