Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a nők az ágyban általában?
Gondolok itt arra, hogy azok közül akikkel együtt voltatok milyen arányban vannak azok a lányok/nők akik megtudják élni és kitudják/kimerik mutatni, azt hogy élvezik?
Elsősorban férfiakhoz szól a kérdésem.
Milyenek a cápák étkezési szokásai? Csak úgy általában…
🤦♀️
Ha a cápák étkezési szokásai érdekelnek majd megkeresek egy tengerbiológust.
Engem csupán az érdekel, hogy FÉRFIAK akik már voltak NŐKKEL, milyen tapasztalataik vannak úgy általában.
Általában le szokták vetkőzni a gátlasaikat. De sokmindentől függ.
Ugyanaz a nő lehet, hogy másképpen viselkedik veled, mint velem. Vagy másképpen viselkedik velem, amikor szerelmes belém, és kevésbé odaadóbb, amikor már hosszabb kapcsolatban élünk.
F
Nincs átlag csak egyén! Van ki ilyen, van ki olyan. Van kivel jobban megvan a szinkron, van akivel kevésbé.
Ja és ne a nőktől várd a megoldást hogy "élvezd b.meg mert dugunk" hanem tegyél érte te magad hogy minél jobban élvezze a partnered!!!
Hú, totál változó.
5 nővel volt komoly kapcsolatom
Az én esetemben pl ebből 1 volt igazi szeximádó, 2 átlagos, de abszolút megfelelő, odaadó, 2 pedig elég felejtős, visszafogott, nem kommunikatív, ötlettelen, ... szóval velük kifejezetten rossz minőségű volt a szex.
De szerintem mindenki más, talán erre is igaz, hogy éppen milyet fogsz ki, ugyanis az első benyomások egyáltalán nem biztos, hogy jó tanácsadók🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!