Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, valaki tényleg élvezi az anált?
Nekem eddig tabu volt, de most átmenetileg le lettem tiltva a hüvelyi szexről egészségügyi okok miatt. Párom nagyon rendes férfi, nagyon szeretem, de szájjal sokszor nem tudom kielégiteni, pedig másoknál ezzel nem volt gond, ő nem szereti annyira, mint ahogy én se. Szóval emiatt elkezdtük úgy, és hát meg kell mondjam nekem ebben baromira nincs semmi élvezetes, csak pár alkalom után megtanultam elviselni, elvégre nem fáj, csak kellemetlen. Ő viszont úgy tűnik imádja, bár állitja hogy hüvelybe neki is jobb.
Lehet hogy még bele fogok jönni? Másnak is kellett hozzá idő? Vagy ezt csak elviselni lehet, és örüljek hogy nem fáj?
Azzal meg főleg mit kezdjek hogy kissé csalódott is vagyok, es kicsit taszit is, hogy neki ez tetszik, holott szerintem undorító...
Ha meg mosod, esetleg beöntést csinálsz teljesen tiszta, akár gumi nélkül is lehetne.
De ott a gumi és bátran lehet.
Értem h fúj ott kakilunk de épp ezért mosod ki és csinálod WC zes után.
Ha a prosztatad tudja majd izgatni élvezni fogod, és lehetőleg minél lassabban kezdjetek, hogy ne fájjon.
Nincs prosztatám 😂😂
A wc utan pedig általában nem megoldhato, mert van egy kisgyerekünk, aki még itthon van. Vagyis csak ha alszik
Volt asszony sem engedte először tiltakozott azt egyszer Puncinyálás közbe el kalandozott a ujjam
meg a nyelvem akkor mar nem volt ellene. Oda kell figyelni előjáték közbe 2 ujjal próbálni ha faj neki akkor abba kell hagyni nem szabad fájdalmat okozni
Csalódott vagy, taszít, szerinted undorító. Sosem értettem a nőket, akik ilyen érzésekkel fekszenek le a pasijukkal. A szexnek KÉT EMBER ÖRÖMÉRŐL kellene szólnia, és nem az egyik fél kielégítéséről. Ez utóbbi ugyanis egy szakma. Prostituáltnak hívják, de még ő is kap cserébe valamit az "elviselésért", történetesen nem kevés pénzt.
Amíg a szex nálatok arról szól, hogy a pasid elégedett legyen, addig tutira nem fogod élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!