Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csajszi, akit izgat, és élvezi az anált, de úgy, hogy ő csinálja a pasinak? Bővebben lent!
Van e itt olyan lány, aki imádja nyalni a pasi fenekét, akit izgat, ha játszhat a pasi fenekével... Akit izgat, és még is csinálja pl, hogy egy anal tagito dugót tesz be a pasinak és közben szopja a farkát? Majd az anál tagito kicseréli egy prosztata vibrie, azt feldugja a pasinak, majd beleül a farkába?!
Van itt olyan, akit ez izgat és élvezi ezt csinálni a pasival szex közben?
plugot meg vibrátort sose dugtam be, de nem is volt rá igény. egyszer próbáltam az ujjazást, közben szájjal kényeztettem és nagyon élvezte. nekem is izgató volt, hogy ennyire extázisba került :D
a nyalást többször csináltam már, be tud indítani nagyon:) bár én kapni is szeretem
24/N
Nos,2, es, valóban konzervatív és szűk látókörű vagy!
Ha nem tudnád, a pasik G pontja a prosztata... Amit csak popsi keresztül lehet stimulálni!
És egy pasi gigantikusat tud így élvezni...
És ha ezt egy Nő csinálja neki, nem pedig pasikkal van el... Hetero tartomány bőven ez a dolog!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!