Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan csajszi, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Van itt olyan csajszi, akit izgat, és élvezi az anált, de úgy, hogy ő csinálja a pasinak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van e itt olyan lány, aki imádja nyalni a pasi fenekét, akit izgat, ha játszhat a pasi fenekével... Akit izgat, és még is csinálja pl, hogy egy anal tagito dugót tesz be a pasinak és közben szopja a farkát? Majd az anál tagito kicseréli egy prosztata vibrie, azt feldugja a pasinak, majd beleül a farkába?!

Van itt olyan, akit ez izgat és élvezi ezt csinálni a pasival szex közben?

2020. dec. 16. 11:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

plugot meg vibrátort sose dugtam be, de nem is volt rá igény. egyszer próbáltam az ujjazást, közben szájjal kényeztettem és nagyon élvezte. nekem is izgató volt, hogy ennyire extázisba került :D

a nyalást többször csináltam már, be tud indítani nagyon:) bár én kapni is szeretem

24/N

2020. dec. 16. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Milyen pasinak? Egy “pasi” s..ggbe rúg ha ilyesmit akarsz. Egy kis buznyák biztosan szeretné.
2020. dec. 16. 11:47
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
2-es: azt kell mondanom, hogy nagyon szűk látókörű vagy. Vagy még nem csinált neked ilyet nő. Mert ha tudnád milyen földöntúli érzés tud lenni, akkor nem mondanál ilyen baromságokat. És ettől még simán heteró maradsz.
2020. dec. 16. 11:56
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
engem kifejezzen taszít minen ilyesmi, pedig szexuálisn nyitott vagyok. de nem ezekre a dolgokra..
2020. dec. 16. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Kettesnek igaza van. Egy pasi heteroként ha fenékbe dugás vágyik, akkor az elég érdekes, és nem férfias.
2020. dec. 16. 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
21%
Férfit? Nő? Análtágító dugóval? Földöntúli érzés? Heteró maradsz? Nekem ezek így nem állnak össze... Lehet, túl maradi vagyok.
2020. dec. 16. 12:00
 7/15 A kérdező kommentje:

Nos,2, es, valóban konzervatív és szűk látókörű vagy!

Ha nem tudnád, a pasik G pontja a prosztata... Amit csak popsi keresztül lehet stimulálni!

És egy pasi gigantikusat tud így élvezni...

És ha ezt egy Nő csinálja neki, nem pedig pasikkal van el... Hetero tartomány bőven ez a dolog!

2020. dec. 16. 12:02
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
ez a téma úgyis megosztó marad:D aki nem szereti, taszítja a gondolat az nyilván úgyse megy bele, akit meg vonz és vevő rá a nő, az csinálja :D senkinek semmi köze hozzá, a lényeg hogy kölcsönös legyen az élvezet. én szívesen kényeztetem a pasit, ha szeretné, de eszembe se jutna erőltetni vagy meglepetésszerűen csinálni ezeket a dolgokat..
2020. dec. 16. 12:05
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Nyalni nem szeretem de csináltam már prosztata masszást ujjal is meg vibrivel is
2020. dec. 16. 12:06
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Prosztatát lehet ujjal is izgatni, minek hozzá anál tágító, meg vibrátor?
2020. dec. 16. 12:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!