Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csajszi, akit izgat, és élvezi az anált, de úgy, hogy ő csinálja a pasinak? Bővebben lent!
Van e itt olyan lány, aki imádja nyalni a pasi fenekét, akit izgat, ha játszhat a pasi fenekével... Akit izgat, és még is csinálja pl, hogy egy anal tagito dugót tesz be a pasinak és közben szopja a farkát? Majd az anál tagito kicseréli egy prosztata vibrie, azt feldugja a pasinak, majd beleül a farkába?!
Van itt olyan, akit ez izgat és élvezi ezt csinálni a pasival szex közben?
11-es: szíved joga büszkén vállalni, hogy ne matassanak a hátsódban. Viszont ha nekem ezt egy nő csinálja, akkor én heteró vagyok, ne b.zizz le! A b.ziságnak nem az a definíciója, hogy "akinek a seggében matatnak", hanem hogy egyneművel él szexuális életet (akár anál nélkül).
Mindenesetre csak sajnálni tudlak, hogy egy földöntúli (heteró) élménytől fosztod meg magad a korlátoltságod miatt.
Homoszexuális vagyok, 41éves és szűz a seggem az is marad,!
Nincs köze a szexuális orientáciohoz hogy ki élvezi az anális szexet!
Csak látom sok itt a tudatlan.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!