Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan csajszi, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Van itt olyan csajszi, akit izgat, és élvezi az anált, de úgy, hogy ő csinálja a pasinak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van e itt olyan lány, aki imádja nyalni a pasi fenekét, akit izgat, ha játszhat a pasi fenekével... Akit izgat, és még is csinálja pl, hogy egy anal tagito dugót tesz be a pasinak és közben szopja a farkát? Majd az anál tagito kicseréli egy prosztata vibrie, azt feldugja a pasinak, majd beleül a farkába?!

Van itt olyan, akit ez izgat és élvezi ezt csinálni a pasival szex közben?

2020. dec. 16. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha szűklátókörűség ha nem hagyom, hogy a hátsómban matassanak, akkor büszkén vállalom. Még a gondolata is taszít, ahogyan sok más heteró férfit. #2 vagyok.
2020. dec. 16. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

11-es: szíved joga büszkén vállalni, hogy ne matassanak a hátsódban. Viszont ha nekem ezt egy nő csinálja, akkor én heteró vagyok, ne b.zizz le! A b.ziságnak nem az a definíciója, hogy "akinek a seggében matatnak", hanem hogy egyneművel él szexuális életet (akár anál nélkül).

Mindenesetre csak sajnálni tudlak, hogy egy földöntúli (heteró) élménytől fosztod meg magad a korlátoltságod miatt.

2020. dec. 16. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Van, de van erre partnerem.
2020. dec. 16. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos hogy vannak ilyen nők - sőt speciel én is ismerek olyat aki domináns nőként szereti "felavatni" pasik hátsóját straponnal. Viszont az is biztos hogy nem a GyK-n fogod megtalálni :D
2020. dec. 16. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Homoszexuális vagyok, 41éves és szűz a seggem az is marad,!

Nincs köze a szexuális orientáciohoz hogy ki élvezi az anális szexet!

Csak látom sok itt a tudatlan.

2020. dec. 16. 14:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!