Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom eldönteni, hogy a barátnőm tényleg élvezi e az anált vagy csak eltűri, mert így akar imponálni?

Figyelt kérdés
Orgazmusa csakis az análtól nincs

2022. febr. 17. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
A gesztusain, apró jelekből észrevehető, én legalábbis észre szoktam venni rajtuk, ha valami nem tetszik nekik.
2022. febr. 17. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Hat eleg szomoru h egyutt vagytok de nemlatod rajta h mi tetszik neki es mi nem.
2022. febr. 17. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Mint ahogy az első írta figyeld a jeleket, hogy másképp viselkedik-e szokottnál.

Rajtam a bárátom már mindent észrevesz, ha akarnék se tudnék kamuzni neki.

2022. febr. 17. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Kezdeményezi ő is? Akkor tuti élvezi.

Ha nem azt észrevenni amúgy. Elhúzza a fenekét, felszisszen, grimaszol, önkéntelenül odanyúl a kezével és megfogja a mozgást...

2022. febr. 17. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah, csatlakoznék a #2-eshez ha nem látod, érzékeled mi a jó a párodnak akkor ott valami nem passzol a kapcsolatotokban.
2022. febr. 17. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ha a barátnőd akkor gondolom ez egy párkapcsolat lehet.. Párkapcsolat pedig híres arról hogy beszélnek az emberek illetve mindent meg tudnak beszélni, sosem gondoltad még, mi lenne ha az érintett személyt vonnád kérdőre és nem itt a sok lelki szegényt túráztatnád??
2022. febr. 17. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Hanyagold az anált. Ha őt izgatja akkor nemcsak ajánlgatni fogja hanem kérni is. Amikro megkérdezi h akarod-e akkor mondd h igen de kicsit később. Ha vissza-vissza hozza a témát akkor akarja is.
2022. febr. 18. 01:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az anyukáját, vele biztos megbeszélte.
2022. febr. 18. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!