Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom arra, hogy kielégíthessek egy férfit orálisan. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Volt pár napja egy ilyen ,,sex dream” em egy osztálytársammal, és orálisan kielégítettem. Azóta kb másra se tudok gondolni. Sosem próbáltam még leszopni valakit.
18/L
2023. júl. 6. 13:55
31/33 anonim válasza:
Meg ha valaki valóban lány, akkor ennyire vad kérdést hogy a picsába írhat ki, főleg hogy közben nem kér privátokat? Az összes perverz majomember ráír az ilyen kérdésre, ezt nem gondoltad még meg??? Aki ILYEN kérdést kiír, szűrje ki a majomemberek közül a tisztességeseket, de azok nem fognak vállalni ilyen perverz disznóságot. Hanem tisztességesen beszélgetni akarnak. Azok nem érdekesek Neked? Azokra MÁRPEDIG válaszoljál!
32/33 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés megéretr a jelentésre! Aki ilyet kiír, de nem megfeleloen kezeli a privatokat, az több, mint kamus szelhamossag gyanuja... ne legyen igazam, lehet csak nincs fenn, de ha itt ir, akkor az arulkodo jel...
33/33 anonim válasza:
Nem en fogom a kerdest jelenteni, de a kerdes targya enyhen szolva is szexualisan provokalo, 18/L reszerol, mar ha igaz. Tegyuk fel igaz. Egy lany magara szabaditja ilyen kerdessel a legperverzebb allatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!