Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom arra, hogy kielégíthessek egy férfit orálisan. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Volt pár napja egy ilyen ,,sex dream” em egy osztálytársammal, és orálisan kielégítettem. Azóta kb másra se tudok gondolni. Sosem próbáltam még leszopni valakit.
18/L
2023. júl. 6. 13:55
11/33 anonim válasza:
Leginkább az utal rá, hogy egy 18/L kérdező meleg pasi, ha cseszik privátokra majd válaszolni, sőt, kiköti, innen senki, neki senki ne privátozzon. Netán mert kiderülne az igazság? Meg a profilneve és a következő kérdésnél ráismerünk? nanana... A kérdés kiírásával vállalni kell hoghy kapok privátot és arra ha olyan, tisztességesen írok vissza. Van hogy tényleg lány a 18/L, de itt kínálgatni magát szexre, pettingre egy 18 éves lánynak, enyhén szólva is életveszéyles.
13/33 anonim válasza:
Hát.. ha előtte kinyalhatlak, akkor velem megteheted.
14/33 anonim válasza:
13
A seggét akarod kinyalni, mert mást nem tudsz. Ez egy homár pasi.
15/33 anonim válasza:
Írtam privit neki, arra jött egy gyanús válasz.
Utána már konkrétabban kérdeztem.... nincs válasz.
Troll!
16/33 anonim válasza:
Kár, pedig lemondtam a ma esti randim, mert arra számítottam, hogy lepippant.. Ejnye!
18/33 A kérdező kommentje:
Na, most akkor vagy hiszitek, vagy nem, de tényleg lány vagyok. Mivel bizonyítsam? :)
Igyekszem válaszolni a privátokra, de csak az olyanoknak, akik kulturáltan tudnak kommunikálni. Nem ülök egész nap a gyk előtt, ezért nem fogok azonnal válaszolni.
A kérdést nem azért tettem fel, hogy innen valami random embert leszophassak. Ha normálisan meg tudunk ismerkedni, akkor lehet róla szó, de semmiképp nem elsőre.
2023. júl. 6. 16:29
19/33 anonim válasza:
Kérdezz rá egy számodra rokonszenves srácnál,hogy benne lenne-e. (Valószínű igent fog mondani)
20/33 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2023. júl. 6. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!