Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vágyom arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom arra, hogy kielégíthessek egy férfit orálisan. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Volt pár napja egy ilyen ,,sex dream” em egy osztálytársammal, és orálisan kielégítettem. Azóta kb másra se tudok gondolni. Sosem próbáltam még leszopni valakit.

18/L

2023. júl. 6. 13:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
Szopd le magad XD
2023. júl. 6. 18:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Köszi <33 viszont kivanom
2023. júl. 6. 19:00
 23/33 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek, BIZONYÍTSA be, hogy lány!
2023. júl. 7. 10:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Gyerekek, az illető tényleg lány! Nyilván bizonyítsa be, de vannak régebbi kérdései is, Ő kivételesen LÁNY. És az ő nevében is kikérem magamnak a gyanúsítgatásokat! Amíg nem bizonyítódik, mi az illető, addig nem ítélkezhettek.
2023. júl. 7. 10:46
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem ebbe csak az a gyanús, ha 18 éves, akkor most érettségizett, már lement a bankett is – milyen osztálytársról beszélünk hogy pár napja volt ez, amikor július 07-e van? De végül is lehet. Akkor sem szabadna ilyen dolgokat hirdetni, nem szopásra kell összejönni, hanem rendes kapcsolatra és nem a befelé fordulás önkielégítős bűneibe hajszolni másokat meg a liberális szexbe.
2023. júl. 7. 10:50
 26/33 anonim ***** válasza:
A 15 össel egyetértek, abban, hogy aki pár felületes mondat után eltűnik, annak ellenére, hogy tisztelettudó voltál - az vagy nem tisztességes, vagy tényleg kamus pasi. Vagy megijed. De aki ilyet kiír, az nem hiszem hogy ijedős fajta.
2023. júl. 7. 10:51
 27/33 anonim ***** válasza:
Vagy simán csak szórakozik, vagy nem tudom, de a rendes lányok vissza szoktak írni, úgy hiszem, ha mondjuk majd még kapnak privátot így pár nappal kérdés után
2023. júl. 7. 10:52
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem mondom meg, melyik illető vagyok, de közel állok ahhoz, hogy jelentsem a kérdesed és a fiókod, mert kamuzásgyanús vagy kérdező. Itt többen felvetettél, hogy te pasi vagy. Akkor most magyarázd el nekem, miért is nincs valasz a kérdesemre?
2023. júl. 9. 14:30
 29/33 A kérdező kommentje:
Mert nem fogok konfrontálódni buta emberekkel. Ha nem hiszi hogy lány vagyok, hát ne higgye. Meg nem lógok itt minden nap mint már említettem. Nem fogok mindenkinek válaszolni privátban, sajnálom!
2023. júl. 10. 20:56
 30/33 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, aki privátban ír, annak válaszoljál légy szíves, ne neked álljon már feljebb!!! Annak örülj, ha nem jelentik a kérdésed vagy a fiókod! Ha gyanút keltesz arra hogy nem lány vagy, azt magadnak is köszönd, ha nem megfelelően írsz vissza privátban. ha meg igen, akkor nincs mitől tartanod. A tisztességesen válaszolók nem keltenek gyanút - csak azok, akik ígérgetnek, beszél az ember velük - aztán eltűnek a büdös picsába amikor valami komolyabb dolgot kéne válaszolni.
2023. júl. 11. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!