Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehetséges, hogy a barátnőmnek azért lett salátásabb a puncija, mert szexeltünk?
Figyelt kérdés
Ahogy én emlékszem, és Ő is mondta, hogy régen, mindig baba volt, (mindig összeértek a nagyajkai) most, pedig már nem érnek össze de a kisajkak sem lógnak ki különösebben. Én jobban szeretem a teljesen baba puncit, de olyannal Istenigazából még nem találkoztam. Lányok mi a véleményetek?
Nektek változott?
Volt akinek baba puncijából saláta lett?
2023. júl. 4. 19:27
1/22 anonim válasza:
mert 12 eves kislany volt mikor elkezdted kurogatni, azota meg felnott
3/22 anonim válasza:
Ha a szex mennyiségén múlna a puncim kinézete rosszabb lenne mint egy nénié:D
4/22 anonim válasza:
Ha fel vagyok izgulva teljesen más a puncim. Alapból visszaáll. Nem ettől van.
6/22 anonim válasza:
#3 jah, nekem így 100+ partner után már kráter kéne legyen a helyén.
7/22 anonim válasza:
Gyakorlatilag van akinek annyira összesalátásodik a puncija, hogy utána már csak vegánokkal b@szik.
8/22 anonim válasza:
6 os, a 100 partner nem büszkeség, én szégyenlném...
9/22 anonim válasza:
Aszongya' az egyik mulatós nóta: van nekem egy csíkos gatyám, abba hordom a ceruzám, minden este írok vele, mégsem kopik el a hegye.
Na haver a p.nci is ilyen, nem fog a szextől megváltozni a formája, alakja (ahogy a te brokeszed sem akármennyit dugsz / vered).
10/22 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy tízéves gyerekek mi a francnak szexelnek? Ennyi ésszel? A következő kérdésed az lesz, hogy a barinőd teherbe eshetett-e az análtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!