Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha miután kielégítetttem alaposan a partnert,utána pedig az arcára verem,az rendben van?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 16:48
1/9 anonim válasza:
Én nem tudom, mi ebben ajó? De egy már letűnő generáció tagja vagyok.
2/9 anonim válasza:
1. AZ a jó ezeknek hogy hozzá szoktak a hokizáshoz és máshogy el se tudják képzelni ezt.
3/9 anonim válasza:
HA a partnerednek rendben van, akkor rendben van.
4/9 anonim válasza:
Ez az amit nem tőlünk kell megkérdezned hanem a partneredtől - mármint akarja-e hogy a fejére élvezz.
5/9 anonim válasza:
Nekünk rendben van, nekem meg pláne. Nem fogok azon problémázni, hogy hová verted neki..de azért jó lenne a partneredtől megkérdezni.
6/9 anonim válasza:
A partneredtől kérdezd ezt meg!
Ahogy írták is fentebb, ha neki jó akkor az!
8/9 anonim válasza:
És a végén felsohajtasz, hogy de ocsmányra ge cisztem össze az arcát. Pfujjjj!
9/9 anonim válasza:
Igen, rendben van.
Ha engem rendesen kielégített a pasi, úgy és oda élvez, ahogy és ahova neki a legjobb, logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!